Corstanje Assurantiën in Middelburg

  • 0118 - 63 91 11
  • Karel Doormanplein 30, 4335 GD
  • Vandaag gesloten
Omgeving Corstanje Assurantiën Middelburg

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Welkom bij Corstanje Assurantiën. Wij zijn Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Middelburg. Bij ons heeft u al uw bankzaken onder één dak. Daarbij kiest u zelf hoe u uw geldzaken regelt. Via Mijn RegioBank of onze Mobiel Bankieren app. Daarnaast staan wij voor u klaar bij een vraag of als u persoonlijk advies wilt. Gewoon, op kantoor.
Martin Corstanje

Martin Corstanje

Directeur / Adviseur
Diane van Boxtel

Diane van Boxtel

Adviseur RegioBank / Relatiebeheerder Leven
Marjo Beekman

Marjo Beekman

Administratief medewerker
Siem Corstanje

Siem Corstanje

Adviseur bankzaken
Team Corstanje Middelburg

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4854

Hoe werkt RegioBank

Met ruim 500 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.