Molen in de omgeving van De Goede Financieel Specialist Wolvega B.V.

De Goede Financieel Specialist Wolvega B.V.

De Goede is een écht Fries familiebedrijf. In 1948 hielp opa De Goede de Heerenveners al met hun financiële kwesties. Inmiddels staat zijn kleinzoon Willem de Goede aan het roer. Na een modernisering was hij klaar voor de tweede vestiging in Wolvega. Ook hier kunt u dagelijks vertrouwen op de expertise en kwaliteit van het team.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Willem de Goede

Willem de Goede

Marja Ludema

Marja Ludema

Dennis Keuning

Dennis Keuning

Mariëlle Biersma

Mariëlle Biersma

Noordelijke nuchterheid

De Goede is Zelfstandig Adviseur van RegioBank en bemiddelt exclusief in de betaal- en spaarproducten van RegioBank. Daarnaast kunt u hier terecht voor onafhankelijk advies over verzekeringen en hypotheken. De wensen van u als klant staan daarbij altijd voorop. Onder het genot van een kopje koffie helpen de adviseurs u bij al uw financiële vragen. Geen hoog stropdasgehalte, wél veel Noordelijke nuchterheid.

Stapje verder

Met een klein team brengt De Goede het persoonlijke karakter van een bank terug in Wolvega. De deuren staan wagenwijd voor u open. Lukt het even niet om langs te komen? Dan kunt ook bellen, mailen, WhatsAppen of FaceTimen. Alles om u zo snel mogelijk te helpen.

Maatschappelijk belang

Bij deze Zelfstandig Adviseur staat niet alleen toegankelijkheid hoog in het vaandel, maar ook het maatschappelijk belang. In Heerenveen zijn ze al betrokken bij meerdere sportevenementen, voetbalverenigingen en stichtingen. Ook in Wolvega zetten ze deze inspanningen graag voort.