De omgeving van De Jong Assurantien b.v., RegioBank in Den Helder

De Jong Assurantien b.v.

Welkom bij De Jong Assurantien. Wij zijn Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Den Helder. U kunt bij ons terecht voor betalen, sparen, hypotheken, alles. Daarbij kiest u zelf hoe u uw geldzaken regelt. Via Mijn RegioBank of onze Mobiel Bankieren app. Daarnaast staan wij voor u klaar bij een vraag of als u persoonlijk advies wilt. Gewoon, op kantoor.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Hessel Bais

Hessel Bais

Al meer dan 20 jaar werk ik met plezier in het bankwezen. Mijn passie is klanten goed te informeren en te adviseren op financieel gebied. Daar sluiten de rekeningen van RegioBank mooi op aan. U bent altijd welkom bij ons op kantoor!

De Jong, staat voor deskundigheid, service en persoonlijke aandacht en is al 65 jaar een vertrouwd gezicht in de Regio. Met passie begeleiden wij u actief bij alle financiƫle vraagstukken. U ervaart overzicht en gemak.

Sinds 2018 zijn wij de RegioBank in Den Helder en bemiddelen wij voor de betaal- en spaarrekeningen van RegioBank. Wat we vooral belangrijk vinden, is dat u zich thuis voelt bij ons. Rekeningen openen, hulp bij internetbankieren, een betaalpas dat stuk is: geen probleem! De Zilvervloot Spaarrekening behoort ook tot ons assortiment.

Wij zijn graag persoonlijk betrokken en kennen wij u (meestal) bij naam en uw situatie. Om die reden zijn wij ook Zelfstandig Adviseur van RegioBank. Uw bank dichtbij. De bankproducten zijn eenvoudig, duidelijk en met gunstige tarieven. U kunt bij ons zonder afspraak binnenlopen en u wordt geholpen!