De omgeving van De Jong Assurantien b.v., RegioBank in Den Helder

De Jong Assurantien b.v.

Welkom bij De Jong Assurantien. Wij zijn zelfstandig adviseur van RegioBank in Den Helder. Je kunt bij ons terecht voor betalen, sparen, hypotheken, alles. Daarbij kies je zelf hoe je je geldzaken regelt. Via Mijn RegioBank of onze RegioBank app. Daarnaast staan wij voor je klaar bij een vraag of als je persoonlijk advies wilt. Gewoon, op kantoor.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Hessel Bais

Hessel Bais

Al meer dan 20 jaar werk ik met plezier in het bankwezen. Mijn passie is klanten goed te informeren en te adviseren op financieel gebied. Daar sluiten de rekeningen van RegioBank mooi op aan. Je bent altijd welkom bij ons op kantoor!

De Jong, staat voor deskundigheid, service en persoonlijke aandacht en is al 65 jaar een vertrouwd gezicht in de Regio. Met passie begeleiden wij je actief bij alle financiƫle vraagstukken. Je ervaart overzicht en gemak.

Sinds 2018 zijn wij de RegioBank in Den Helder en bemiddelen wij voor de betaal- en spaarrekeningen van RegioBank. Wat we vooral belangrijk vinden, is dat je zich thuis voelt bij ons. Rekeningen openen, hulp bij internetbankieren, een betaalpas dat stuk is: geen probleem! De Zilvervloot Spaarrekening behoort ook tot ons assortiment.

Wij zijn graag persoonlijk betrokken en kennen wij je (meestal) bij naam en je situatie. Om die reden zijn wij ook zelfstandig adviseur van RegioBank. Je bank dichtbij. De bankproducten zijn eenvoudig, duidelijk en met gunstige tarieven. Je kunt bij ons zonder afspraak binnenlopen en je wordt geholpen!