De Jong Assurantien b.v. in Den Helder

  • 0223 - 68 87 88
  • Drs. F. Bijlweg 160, 1784 MC
  • Vandaag gesloten
De omgeving van De Jong Assurantien b.v., RegioBank in Den Helder

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Welkom bij De Jong Assurantiën. Wij zijn Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Den Helder. U kunt bij ons terecht voor zakelijke en particuliere producten. Denk aan een betaal- en spaarrekening (privé en zakelijk) een particuliere of zakelijke hypotheek en een zakelijke lening. Daarbij kiest u zelf hoe u uw geldzaken regelt. Via Mijn RegioBank of onze Mobiel Bankieren app. Daarnaast staan wij voor u klaar bij een vraag of als u persoonlijk advies wilt. Gewoon, op kantoor.
Hessel Bais

Hessel Bais

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4270

Hoe werkt RegioBank

Met ruim 500 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.