De Jong Assurantiën b.v.

Iedereen is welkom om met de adviseurs van De Jong in gesprek te gaan. Wil je er zeker van zijn dat er tijd is voor je financiële vragen? Dan raden we je aan om een afspraak te maken. Neem gerust je kinderen mee, zij vermaken zich vast prima met de tekenspullen in een hoekje van onze spreekkamer.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Natalie Spruit

Natalie Spruit

Adviseur bankzaken
‘Mijn dag is geslaagd als mijn klanten gerustgesteld en tevreden over hun geldzaken de deur uit stappen. Geen dag is hetzelfde en dat vind ik ontzettend leuk!’
Gioya Doll

Gioya Doll

Assistent bankzaken

Tot je dienst

Met deze zelfstandig adviseur heb je een betrouwbare partner die je meeneemt in het proces. Of je nu start met internetbankieren, een zakelijke rekening zoekt of een hypotheek wilt afsluiten. En dat allemaal gewoon samen aan tafel, in Schagen, met een kopje koffie uiteraard. Waar mogelijk, verlenen ze extra service. Zoals een informatieavond over veilig internetbankieren. Want bij De Jong vinden ze het belangrijk dat je zich persoonlijk en in begrijpelijke taal geholpen voelt.

Uniek aanbod in Noord-Holland

De Jong Schagen is onderdeel van zes vestigingen van de NDB Groep. Daardoor hebben ze als een van de grootste onafhankelijke adviseurs van Nederland alle kennis in huis als het gaat om sparen, betalen, beleggen, hypotheken of verzekeringen. Hier ben je dus aan het juiste adres voor een totaalpakket.

Meer dan bankzaken

De Jong gaat voor meer dan alleen goede service. Zo sponsort het kantoor de voetballers van Schagen United. En ook buurtzame evenementen zoals de West-Friese Markt en CabrioDag. Jeugd hoort te sporten en verenigingen moeten voor iedereen toegankelijk zijn en blijven, is het motto. Ook als je een kleine portemonnee hebt. Ze dragen de jeugd, sport en het verenigingsleven een warm hart toe. De jongste klanten mogen tijdens de jaarlijkse Spaarweek hun spaargeld komen storten in ruil voor een cadeautje. Ook vaste prik: de gastlessen van adviseur Natalie aan basisschoolleerlingen over slim omgaan met je geld. Want met je eigen bankzaken begrijpen kun je niet vroeg genoeg beginnen, vindt De Jong.