Centrum en De Woage in Gramsbergen - Dommerholt en ten Brinke

Dommerholt & Ten Brinke B.V.

Dommerholt & Ten Brinke B.V. is opgericht op 1 maart 1997. Wij leveren kwalitatief goede adviezen aan bestaande en nieuwe klanten. We benaderen onze klanten altijd op dezelfde manier. Dit doen wij met klantgerichtheid, deskundigheid, vriendelijkheid en integriteit. Bij ons staat jij centraal.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Bernard Habers

Bernard Habers

Financieel Adviseur
Ik vind het een plezier om mijn klanten van dienst te zijn op financieel gebied. De uitdaging zit hem in het vinden van een passende oplossing. Als dit lukt, ben ik oprecht blij voor mijn klanten.
Daniëlle Rietdijk

Daniëlle Rietdijk

Klantvriendelijkheid en servicegerichtheid staan bij mij hoog in het vaandel. Of je nu komt voor het openen van een rekening, een adreswijziging of uitleg over internetbankieren: ik sta voor je klaar.
Leonie Kleine-Woltinge

Leonie Kleine-Woltinge

Adviseur Bankzaken

In de kern

In Gramsbergen is Dommerholt & Ten Brinke sinds 2014 een zelfstandig adviseur van RegioBank. Hier voorzien we nu ruim vierenhalf jaar alle klanten van een passend advies. Het kantoor is letterlijk en figuurlijk in de kern van het dorp aanwezig. Daardoor is de betrokkenheid met Grambergen en omgeving groot. We spreken dezelfde taal. We hebben dezelfde behoeftes en zetten ons in voor lokale verbondenheid. Hiermee dragen wij actief bij aan de levendigheid binnen de lokale gemeenschap.

Ons team

Onze medewerkers in Gramsbergen houden zich dagelijks bezig met financieel advies. Dit doen wij op het gebied van verzekeringen, hypotheken, pensioenen, beleggen en bancaire zaken. Dagelijks staan wij voor je klaar met een team van vier gekwalificeerde medewerkers.  

Zo binnenlopen

Het is niet nodig om een afspraak te maken, klanten kunnen gewoon binnenwandelen. We beantwoorden je vragen het liefst meteen. Mocht dat niet lukken dan plannen we een vervolgafspraak op kantoor of bij je thuis. Kortom: wij zijn je bank in Grambergen. Hier kan je terecht voor betalen, sparen en beleggen. Daar zijn wij trots op!