Dommerholt & Ten Brinke B.V. in Gramsbergen

  • 052 - 474 50 00
  • De Oostermaat 60 N, 7783 BX
  • Vandaag open van 09.00 - 17.00
Centrum en De Woage in Gramsbergen - Dommerholt en ten Brinke

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent

Dommerholt & Ten Brinke B.V. is opgericht op 1 maart 1997. Wij leveren kwalitatief goede adviezen aan bestaande en nieuwe klanten. We benaderen onze klanten altijd op dezelfde manier. Dit doen wij met klantgerichtheid, deskundigheid, vriendelijkheid en integriteit. Bij ons sta jij centraal.
Bernard Habers

Bernard Habers

Financieel Adviseur
Daniëlle Rietdijk

Daniëlle Rietdijk

Leonie Kleine-Woltinge

Leonie Kleine-Woltinge

Adviseur Bankzaken
RegioBank team

Waar kunnen we je mee helpen?

Onze Adviseurs helpen graag met het kiezen van de producten die bij jou passen. Je bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4769

Hoe werkt RegioBank

Als je klant wilt worden bij RegioBank, heten we je van harte welkom! En we helpen je graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig Adviseur Arie legt het je stap voor stap uit in deze video. Kom je er toch nog niet uit? Aarzel niet om een adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt je graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.