Kasteel Heemskerk met uitzicht op tuin - Financieel Advies Ijmond

Financieel Advies IJmond

Bij Financieel Advies IJmond kunt u terecht voor adviezen over hypotheken, verzekeringen en andere financiƫle zaken. Bovendien bemiddelt het kantoor als Zelfstandig Adviseur exclusief voor betaal- en spaarproducten van RegioBank. Zo heeft u als klant een mooi totaalpakket.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Rick Dijkhuis

Rick Dijkhuis

Adviseur bankzaken
Eliana van der Jagt - Kalverda

Eliana van der Jagt - Kalverda

Adviseur Bankzaken
Martine van Esch

Martine van Esch

Adviseur Bankzaken
Bart van der Zon

Bart van der Zon

Adviseur Bankzaken

Persoonlijk gesprek

Voor Heemskerkers staat het kantoor op een vertrouwde plek: aan de rand van het centrum, op de Maerelaan, waar eerst de keukenstudio zat. Hier kunt u zonder afspraak binnenstappen en uw financiƫle zaken regelen met een vaste adviseur. Die leert u graag kennen met een persoonlijk gesprek, onder het genot van een kopje koffie. Ook fijn: uw adviseur legt lastige zaken in begrijpelijke taal uit, zodat u nooit met vragen achterblijft.

Overstapservice

Wist u dat de adviseurs ook een goede overstapservice bieden voor als u lid wil worden bij RegioBank? Ze houden bijvoorbeeld bij welke bedrijven uw oude rekening nog gebruiken en geven dit aan u door. Hoe? Door eens in de twee weken contact met u op te nemen. Zo kunt u zorgeloos wisselen van bank. Want in een wereld waar alles groots moet zijn, blijven deze adviseurs persoonlijk en verbonden.

Initiatieven in IJmond

Deze Zelfstandig Adviseur is niet alleen verbonden met de klanten, maar ook met de regio.

Zo geven de adviseurs weleens gastlessen aan basisschoolleerlingen, zodat ze goed met geld leren omgaan. En ze verzorgden een lezing voor vrijwilligers die anderen helpen om uit de schulden te komen. En alsof dat nog niet genoeg is: er zijn grootse plannen voor sponsoring van lokale sportverenigingen.

Vriendelijk, vertrouwd en verbonden

Dat is wat de klanten van RegioBank zo fijn vinden aan de Zelfstandig Adviseur: altijd in de buurt en makkelijk bereikbaar. Ervaren adviseurs die met u meedenken, om zo tot de gewenste uitkomst te komen. Vriendelijk, vertrouwd en verbonden: het juiste advies begint met een kopje koffie.