Financieel Advies IJmond in Heemskerk

  • 0251 - 55 30 04
  • Maerelaan 15, 1961 KA
  • Vandaag gesloten
Kasteel Heemskerk met uitzicht op tuin - Financieel Advies Ijmond

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent

Mensen in je eigen dorp helpen met financieel advies. Met dat idee richtten Eliana van der Jagt-Kalverda en Bart van der Zon Financieel Advies IJmond op. Het kantoor in Heemskerk opende in juni 2021 haar deuren en staat sindsdien garant voor persoonlijk advies op maat.

Meer over ons team

Rick Dijkhuis

Rick Dijkhuis

Adviseur bankzaken
Eliana van der Jagt - Kalverda

Eliana van der Jagt - Kalverda

Adviseur Bankzaken
Martine van Esch

Martine van Esch

Adviseur Bankzaken
Bart van der Zon

Bart van der Zon

Adviseur Bankzaken
Team afbeelding van Financieel Advies Ijmond

Waar kunnen we je mee helpen?

Onze adviseurs helpen graag met het kiezen van de producten die bij jou passen. Je bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4186

Hoe werkt RegioBank

Als je klant wilt worden bij RegioBank, heten we je van harte welkom! En we helpen je graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig adviseur Arie legt het je stap voor stap uit in deze video. Kom je er toch nog niet uit? Aarzel niet om een adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt je graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De zelfstandig adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De zelfstandig adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.

RegioBank klantvriendelijke bank

Voor de zevende keer op rij is RegioBank door de consumentenbond uitgeroepen tot de beste bank van Nederland. In het jaarlijkse panelonderzoek van de Consumentenbond onder 13.000 consumenten beoordeelden klanten ons met een 9,4 voor algemene tevredenheid.

Lees meer

Artikelen

Toon meer artikelen