De omgeving van Financieel Centrum Heesch B.V., RegioBank in Heesch

Financieel Centrum Heesch B.V.

In het gezellige Heesch voelen wij ons helemaal thuis. De vernieuwing en verjonging in het dorp is ook zichtbaar in onze dienstverlening. Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en werken gericht op de toekomst. Onzichtbare obstakels komen zo op tijd aan het licht en kunnen we hierdoor vroegtijdig oplossen. Zo hoef je je geen financiële zorgen te maken.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Patricia Hennevelt-van Bergen

Patricia Hennevelt-van Bergen

Adviseur particuliere verzekeringen en medewerker bankzaken
Esther Kouwenberg

Esther Kouwenberg

Adviseur bankzaken en medewerker marketing en communicatie
De combinatie van mensen helpen en financiën is perfect. Ik vind het prachtig om advies te geven waarmee ik iemand verder help.
Bo Bouwmeester

Bo Bouwmeester

Adviseur particuliere verzekeringen en medewerker bankzaken
Met veel geduld help ik elke klant verder. Ik verlaag graag de drempel die veel klanten hebben om hun financiën te bespreken.

Drempel verlagen

Het delen en bespreken van vaak moeilijke en persoonlijke financiële informatie brengt de nodige onzekerheden en spanning met zich mee. Iets wat wij als zelfstandig adviseur van RegioBank graag wegnemen met persoonlijk advies. Bij ons vind je geen gehaaste adviseurs die gesprekken vullen met verkooppraatjes, maar dienstverleners die de tijd voor je nemen. Wij zitten liever iets langer aan tafel om een totaalplaatje te schetsen dan je te overrompelen met jargon.

Overzichtelijk en eerlijk

Wij bemiddelen exclusief voor de betaal- en spaarproducten van RegioBank. Verder kun je bij ons terecht voor advies op het gebied van pensioen, hypotheken, verzekeringen, zzp, arbeidsongeschiktheid en leningen, zowel voor de particulier als zakelijke klant. Al met al een totaalpakket waar wij trots op zijn.