Omgeving van Het Raadhuis in Zwaag

Financieel Centrum West-Friesland

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Robbert Oud

Robbert Oud

Adviseur bankzaken
We zijn betrokken bij onze klanten en willen hen bij al hun financiële zaken van dienst zijn. We komen altijd met persoonlijke, begrijpelijke oplossingen.

Bekend in Zwaag

Financieel adviseur Robbert Oud kent het dorp en haar inwoners goed. Hij groeide op in het naastgelegen Blokker, ging in Zwaag naar de middelbare school en woonde er een poos. Robbert staat klaar om op bekend terrein aan de slag te gaan.  Hij kent bij voorbaat het merendeel van zijn klanten al - en zij hem. En dat kan maar een ding betekenen: hoogstpersoonlijke service.

Hulp in alle rust

Bij deze Zelfstandig Adviseur stapt u binnen zonder afspraak. Al kunt u natuurlijk ook telefonisch of per mail contact opnemen. Eenmaal binnen vindt u direct links het bankkantoor. Verder hebben wij achterin het sfeervolle pand nog een aparte spreekkamer ingericht als gezellige huiskamer. Hier bespreekt u in alle rust uw bankzaken met een van onze ervaren adviseurs.  

Alles regelen onder één dak

Raadhuis FD biedt exclusief de betaal- en spaarproducten aan van RegioBank. Maar ook voor onafhankelijk advies over verzekeringen en hypotheken kunt u hier terecht. In het oude gemeentehuis vindt u naast Het Raadhuis FD ook een administratiekantoor, echtscheidingsmediator en een  financial planner. Hier kunt u dus werkelijk alles regelen onder één dak.

Tevreden totaal relatie

Wij willen uitgaan van een totaalrelatie. Komt u voor een nieuwe rekening? Dan kijken we ook meteen naar uw verzekeringspakket. Of we helpen u met het vinden van een geschikte hypotheek. Zo bieden we rust op financieel vlak. Of u nu particulier bent of het gaat om een MKB er of zelfstandige . We zorgen ervoor dat onze kennis altijd up-to-date is, zodat we u van eerlijk en passend advies kunnen voorzien. We bouwen graag een langdurige relatie met u op.