Financieel Centrum West-Friesland in Wognum

  • 0229 - 59 12 65
  • Burgerm. Commandeurlaan 2 C, 1687 BH
  • Vandaag gesloten
Achtergrond - Financieel Centrum West-Friesland in Wognum

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Per 1 januari 2021 heeft het Financieel Centrum West-Friesland  als zelfstandig adviseur van RegioBank haar deuren geopend in het hart van Wognum.  De Buurtzame Bank in het dorp waar u altijd binnen kunt lopen is weer terug van weggeweest.

Onze deskundige en klantvriendelijke adviseurs zijn aanwezig om al uw financiële zaken uit handen te nemen en u op persoonlijke wijze te adviseren en te ondersteunen over betalen , sparen en hypotheken.

Robbert Oud

Robbert Oud

Adviseur bankzaken
Dianca de Wit

Dianca de Wit

Adviseur Bankzaken
Marjan Beemster

Marjan Beemster

Adviseur Bankzaken
RegioBank team

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4845

Hoe werkt RegioBank

Als u klant wilt worden bij RegioBank, heten we u van harte welkom! En we helpen u graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig Adviseur Arie legt het u stap voor stap uit in deze video. Komt u er alsnog niet uit? Aarzel niet om uw adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt u graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.

Vijf jaar op rij hoogste waardering!

Volgens de Consumentenbond zijn onze klanten het meest tevreden. Voor kosten, service en Internet én Mobiel Bankieren haalden we weer de hoogste cijfers. En MarketResponse riep ons weer uit tot de klantvriendelijkste bank van Nederland.

Lees meer

Artikelen

Toon meer artikelen