Financieel Centrum West-Friesland in Wognum

  • 0229 - 59 12 65
  • Burgerm. Commandeurlaan 2 C, 1687 BH
  • Vandaag open van 08.30 - 16.30
Achtergrond - Financieel Centrum West-Friesland in Wognum

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Per 1 januari 2021 heeft het Financieel Centrum West-Friesland  als zelfstandig adviseur van RegioBank haar deuren geopend in het hart van Wognum.  De Buurtzame Bank in het dorp waar u altijd binnen kunt lopen is weer terug van weggeweest.

Onze deskundige en klantvriendelijke adviseurs zijn aanwezig om al uw financiële zaken uit handen te nemen en u op persoonlijke wijze te adviseren en te ondersteunen over betalen , sparen en hypotheken.

Robbert Oud

Robbert Oud

Adviseur bankzaken
Dianca de Wit

Dianca de Wit

Adviseur Bankzaken
Marjan Beemster

Marjan Beemster

Adviseur Bankzaken
RegioBank team

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4845

Hoe werkt RegioBank

Met zo'n 475 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.