Financieel Centrum West-Friesland in Wognum

  • 0229 - 59 12 65
  • Burgem. Commandeurlaan 2 C, 1687 BH
  • Vandaag gesloten
De omgeving van Financieel Centrum West-Friesland, RegioBank in Wognum

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent

Per 1 januari 2021 heeft het Financieel Centrum West-Friesland als zelfstandig adviseur van RegioBank haar deuren geopend in het hart van Wognum.  De Buurtzame Bank in het dorp waar je altijd binnen kunt lopen is weer terug van weggeweest.

Onze deskundige en klantvriendelijke adviseurs zijn aanwezig om al je financiƫle zaken uit handen te nemen en je op persoonlijke wijze te adviseren en te ondersteunen over betalen , sparen en hypotheken.

Meer over ons team

Robbert Oud

Robbert Oud

Adviseur bankzaken
Dianca de Wit

Dianca de Wit

Adviseur Bankzaken
Marjan Beemster

Marjan Beemster

Adviseur Bankzaken
RegioBank team

Waar kunnen we je mee helpen?

Onze adviseurs helpen graag met het kiezen van de producten die bij jou passen. Je bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4845

Hoe werkt RegioBank

Als je klant wilt worden bij RegioBank, heten we je van harte welkom! En we helpen je graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig adviseur Arie legt het je stap voor stap uit in deze video. Kom je er toch nog niet uit? Aarzel niet om een adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt je graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De zelfstandig adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De zelfstandig adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.