Financiële Inloop Zaak Assen

Vier jaar geleden werd die loper voor het eerst uitgerold. Die lag toen nog op een andere locatie, maar inmiddels heeft FIZ Assen zich gevestigd in het centrum. Dat is niet enige verandering die ze doormaakten: sinds kort staat de deur ook open voor allerlei bankzaken. FIZ Assen bemiddelt als Zelfstandig Adviseur nu exclusief in betaal- en spaarproducten van RegioBank.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Ronald Bergman

Ronald Bergman

Erik Gritter

Erik Gritter

Mark van Dam

Mark van Dam

Bianca Lok

Bianca Lok

Persoonlijk contact

Bij FIZ Assen kunt u erop vertrouwen dat u altijd persoonlijk geholpen wordt. Een klein, gezellig en bovenal deskundig team staat dagelijks met een glimlach voor u klaar. Of het nu alleen is om een vraag te beantwoorden, of juist om samen met u een volledig financieel jarenplan op te stellen – u zal altijd persoonlijk geholpen worden.

Van mens tot mens

Bij deze Zelfstandig Adviseur van RegioBank staat persoonlijk contact hoog in het vaandel. Ze vinden het fijn dat zij een bank zijn waar je nog gewoon op bezoek kunt komen, in een wereld waarin alles steeds meer digitaal wordt. Bovendien ziet FIZ Assen de meerwaarde van een kantoor bij u in de buurt. Of dat nu gaat om het openen van uw nieuwe rekening of een goed testament-advies: bij FIZ Assen wordt u altijd vriendelijk begeleidt.

Buurtbewust

Overigens staat FIZ Assen niet alleen voor u persoonlijk klaar, maar zijn ze ook zichtbaar in de buurt. Zo zijn ze aangesloten bij AssenvoorAssen, een stichting die streeft naar verbetering van de sociale samenhang, sociale economie en duurzaamheid in de gemeente Assen. Daar bovenop delen ze nieuws en acties door middel van een halfjaarlijkse krant, bezorgd in de hele omgeving.