Standbeeld van Bartje in Assen - Financiële Inloop Zaak

Financiële Inloop Zaak Assen

Vier jaar geleden werd die loper voor het eerst uitgerold. Die lag toen nog op een andere locatie, maar inmiddels heeft FIZ Assen zich gevestigd in het centrum. Dat is niet enige verandering die ze doormaakten: sinds kort staat de deur ook open voor allerlei bankzaken. FIZ Assen bemiddelt als zelfstandig adviseur nu exclusief in betaal- en spaarproducten van RegioBank.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Ronald Bergman

Ronald Bergman

Erik Gritter

Erik Gritter

Mark van Dam

Mark van Dam

Bianca Lok

Bianca Lok

Persoonlijk contact

Bij FIZ Assen kun je erop vertrouwen dat je altijd persoonlijk geholpen wordt. Een klein, gezellig en bovenal deskundig team staat dagelijks met een glimlach voor je klaar. Of het nu alleen is om een vraag te beantwoorden, of juist om samen met je een volledig financieel jarenplan op te stellen – je zal altijd persoonlijk geholpen worden.

Van mens tot mens

Bij deze zelfstandig adviseur van RegioBank staat persoonlijk contact hoog in het vaandel. Ze vinden het fijn dat zij een bank zijn waar je nog gewoon op bezoek kunt komen, in een wereld waarin alles steeds meer digitaal wordt. Bovendien ziet FIZ Assen de meerwaarde van een kantoor bij je in de buurt. Of dat nu gaat om het openen van je nieuwe rekening of een goed testament-advies: bij FIZ Assen word je altijd vriendelijk begeleid.

Buurtbewust

Overigens staat FIZ Assen niet alleen voor je persoonlijk klaar, maar zijn ze ook zichtbaar in de buurt. Zo zijn ze aangesloten bij AssenvoorAssen, een stichting die streeft naar verbetering van de sociale samenhang, sociale economie en duurzaamheid in de gemeente Assen. Daar bovenop delen ze nieuws en acties door middel van een halfjaarlijkse krant, bezorgd in de hele omgeving.