Financiële Inloop Zaak Assen in Assen

  • 0592 - 20 34 99
  • Noordersingel 1, 9401 JV
  • Vandaag open van 09.00 - 17.00
Standbeeld van Bartje in Assen - Financiële Inloop Zaak

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent

In het hartje van Assen, op het hoekje van de Noordersingel, vind je de entree van FIZ Assen. Waar de rode loper letterlijk voor je is uitgerold, om je te voorzien van onafhankelijk, financieel advies.

Meer over ons team

Ronald Bergman

Ronald Bergman

Erik Gritter

Erik Gritter

Mark van Dam

Mark van Dam

Bianca Lok

Bianca Lok

Team van Financiële Inloop Zaak Assen

Waar kunnen we je mee helpen?

Onze adviseurs helpen graag met het kiezen van de producten die bij jou passen. Je bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4023

Hoe werkt RegioBank

Als je klant wilt worden bij RegioBank, heten we je van harte welkom! En we helpen je graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig adviseur Arie legt het je stap voor stap uit in deze video. Kom je er toch nog niet uit? Aarzel niet om een adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt je graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De zelfstandig adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De zelfstandig adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.