De omgeving van Firimass B.V., RegioBank in Doetinchem

Finex

Middenin Doetinchem, tegenover de schouwburg, staat het kantoor van Firimass. Klanten weten hem al jaren feilloos te vinden. Ze weten namelijk dat de medewerkers naar hen luisteren en altijd advies op maat geven. En dat het kantoor een kasfunctie heeft, waardoor ze contant geld kunnen opnemen of afstorten

Firimass bemiddelt als zelfstandig adviseur al jaren exclusief in spaar-en betaaldiensten van RegioBank. Maar ze bieden graag het financiële totaalplaatje. Daarom kun je er ook terecht voor adviezen over verzekeringen en hypotheken. Uiteraard brengen de adviseurs je in contact met bijbehorende aanbieders.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

René  Engelen

René Engelen

Eigenaar en Adviseur Bankzaken
Mijn aandachtsgebied? Het bezoeken van nieuwe en bestaande verzekeringsklanten. Samen met hen bekijk ik hun totale financiële situatie. Met ruim 35 jaar ervaring mag je rekenen op een degelijk en betrouwbaar advies, waarbij je belang bepalend is.
Roy Lendering

Roy Lendering

Ik vind het belangrijk om je een heldere uitleg te geven, zodat je begrijpt waar het over gaat. Voor ons kantoor in Doetinchem ben ik je eerste aanspreekpunt.
Gerjanne Buunk

Gerjanne Buunk

Bij mij kun je terecht voor advies, onderhoud en schadeafhandeling. Ik ben gespecialiseerd in zakelijke verzekeringen. Maar ook bij vragen over particuliere verzekeringen help ik je graag.
Yoeri Ursinus

Yoeri Ursinus

Ik help je graag verder als je vragen hebt over je verzekeringen of als er een schade is. Ook voor vragen over je bankzaken ben ik uw aanspreekpunt.

Persoonlijk contact als basis

Met welke vraag je ook aanklopt, er staat altijd een expert voor je klaar. Ook als je geen afspraak heeft, want de deur staat gewoon open. Bij elk gesprek zijn persoonlijk contact en doorvragen de sleutelwoorden. Want hoe anders kan je adviseur weten wat je écht nodig hebt?

Advies in eigen taal

Wist je trouwens dat iedereen binnen het kantoor uit de regio komt? Je kunt dus gewoon in je eigen dialect je bankzaken regelen. Je adviseur weet namelijk precies wat je bedoelt. Handig!

Altijd tijd

Firimass is overigens niet alleen tijdens, maar ook buiten kantooruren beschikbaar. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is contact opnemen. Je adviseur pakt zijn of haar agenda er dan meteen bij. Het mag duidelijk zijn: het kantoor staat altijd voor je klaar.

Aandacht voor de buurt

Firimass sponsort trouwens graag lokale evenementen. Tijdens de coronacrisis gebeurde hierbij iets speciaals: de tijdelijke ijsbaan voor de jeugd, die Firimass in de kerstvakantie van 2020 mede sponsorde, ging niet door wegens de lockdown. De organisatie vroeg of het kantoor toch haar bijdrage wilde geven. Van dat bedrag werden medewerkers van het Slingeland Ziekenhuis in het zonnetje gezet met een presentje. Dat idee namen de adviseurs natuurlijk met liefde over!