Finex in Doetinchem

  • 0314 - 32 64 78
  • Hofstraat 14, 7001 CD
  • Vandaag gesloten
De omgeving van Finex, RegioBank in Doetinchem

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent

Middenin Doetinchem, tegenover de schouwburg, staat het kantoor van Firimass. Klanten weten hem al jaren feilloos te vinden. Ze weten namelijk dat de medewerkers naar hen luisteren en altijd advies op maat geven. En dat het kantoor een kasfunctie heeft, waardoor ze contant geld kunnen opnemen of afstorten

Firimass bemiddelt als zelfstandig adviseur al jaren exclusief in spaar-en betaaldiensten van RegioBank. Maar ze bieden graag het financiële totaalplaatje. Daarom kun je er ook terecht voor adviezen over verzekeringen en hypotheken. Uiteraard brengen de adviseurs je in contact met bijbehorende aanbieders.

Meer over ons team

René  Engelen

René Engelen

Eigenaar en Adviseur Bankzaken
Roy Lendering

Roy Lendering

Gerjanne Buunk

Gerjanne Buunk

Yoeri Ursinus

Yoeri Ursinus

Team van Finex in Doetinchem

Waar kunnen we je mee helpen?

Onze adviseurs helpen graag met het kiezen van de producten die bij jou passen. Je bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4780

Hoe werkt RegioBank

Als je klant wilt worden bij RegioBank, heten we je van harte welkom! En we helpen je graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig adviseur Arie legt het je stap voor stap uit in deze video. Kom je er toch nog niet uit? Aarzel niet om een adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt je graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De zelfstandig adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De zelfstandig adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.

RegioBank klantvriendelijke bank

Voor de zevende keer op rij is RegioBank door de consumentenbond uitgeroepen tot de beste bank van Nederland. In het jaarlijkse panelonderzoek van de Consumentenbond onder 13.000 consumenten beoordeelden klanten ons met een 9,4 voor algemene tevredenheid.

Lees meer

Artikelen

Toon meer artikelen