De omgeving van Firimass B.V., RegioBank in Doetinchem

Firimass B.V.

Middenin Doetinchem, tegenover de schouwburg, staat het kantoor van Firimass. Klanten weten hem al jaren feilloos te vinden. Ze weten namelijk dat de medewerkers naar hen luisteren en altijd advies op maat geven. En dat het kantoor een kasfunctie heeft, waardoor ze contant geld kunnen opnemen of afstorten

Firimass bemiddelt als Zelfstandig Adviseur al jaren exclusief in spaar-en betaaldiensten van RegioBank. Maar ze bieden graag het financiële totaalplaatje. Daarom kunt u er ook terecht voor adviezen over verzekeringen en hypotheken. Uiteraard brengen de adviseurs u in contact met bijbehorende aanbieders.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

René  Engelen

René Engelen

Eigenaar en Adviseur Bankzaken
Mijn aandachtsgebied? Het bezoeken van nieuwe en bestaande verzekeringsklanten. Samen met hen bekijk ik hun totale financiële situatie. Met ruim 35 jaar ervaring mag u rekenen op een degelijk en betrouwbaar advies, waarbij uw belang bepalend is.
Yoeri Ursinus

Yoeri Ursinus

Adviseur verzekeringen en bankzaken
Ik help u graag verder als u vragen heeft over uw verzekeringen of als er een schade is. Ook voor vragen over uw bankzaken ben ik uw aanspreekpunt.
Ineke Eenink

Ineke Eenink

Adviseur bankzaken
Ik help u graag bij al uw bankzaken, zowel particulier als zakelijk. U bent altijd welkom, ook zonder afspraak! Voor ons kantoor in Zelhem ben ik uw eerste aanspreekpunt.
Roy  Lendering

Roy Lendering

Adviseur bankzaken en hypotheken
Ik vind het belangrijk om u een heldere uitleg te geven, zodat u begrijpt waar het over gaat. Voor ons kantoor in Doetinchem ben ik uw eerste aanspreekpunt.
Gerjanne  Buunk

Gerjanne Buunk

Adviseur verzekeringen zakelijk en particulier
Bij mij kunt u terecht voor advies, onderhoud en schadeafhandeling. Ik ben gespecialiseerd in zakelijke verzekeringen. Maar ook bij vragen over particuliere verzekeringen help ik u graag.

Persoonlijk contact als basis

Met welke vraag u ook aanklopt, er staat altijd een expert voor u klaar. Ook als u geen afspraak heeft, want de deur staat gewoon open. Bij elk gesprek zijn persoonlijk contact en doorvragen de sleutelwoorden. Want hoe anders kan uw adviseur weten wat u écht nodig heeft?

Advies in eigen taal

Wist u trouwens dat iedereen binnen het kantoor uit de regio komt? U kunt dus gewoon in uw eigen dialect uw bankzaken regelen. Uw adviseur weet namelijk precies wat u bedoelt. Handig!

Altijd tijd

Firimass is overigens niet alleen tijdens, maar ook buiten kantooruren beschikbaar. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen, is contact opnemen. Uw adviseur pakt zijn of haar agenda er dan meteen bij. Het mag duidelijk zijn: het kantoor staat altijd voor u klaar.

Aandacht voor de buurt

Firimass sponsort trouwens graag lokale evenementen. Tijdens de coronacrisis gebeurde hierbij iets speciaals: de tijdelijke ijsbaan voor de jeugd, die Firimass in de kerstvakantie van 2020 mede sponsorde, ging niet door wegens de lockdown. De organisatie vroeg of het kantoor toch haar bijdrage wilde geven. Van dat bedrag werden medewerkers van het Slingeland Ziekenhuis in het zonnetje gezet met een presentje. Dat idee namen de adviseurs natuurlijk met liefde over!