De omgeving van Firma Beks Assurantiën, RegioBank in Ten Boer

Firma Beks Assurantiën

Je belangen behartigen. Daar zetten wij ons dagelijks voor in als wij je helpen met je financiën. Beks Assurantiën bied je daarbij een volledig pakket aan; hypotheek, verzekeringen en je belastingaangifte. Bovendien bieden we als zelfstandig adviseurs van RegioBank je ook de bankproducten van RegioBank aan.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Bert Beks

Bert Beks

Directeur
Als directeur run ik het kantoor en de vele facetten van onze financiële dienstverlening. Ik geloof echt in waar wij voor staan: een dienstverlening die persoonlijk, betrokken en dichtbij is.
Albert Venema

Albert Venema

Ik ben bijna 20 jaar werkzaam in dit mooie vak bij Beks Assurantiën. Als Senior Adviseur kun je bij mij terecht voor al je levensverzekeringen, hypotheek vraagstukken en je bankzaken.Daarnaast verzorg ik de administratie van ons bedrijf. Ik zie je graag op ons kantoor.
Martine Beks-Kalksma

Martine Beks-Kalksma

De afwikkeling van je hypotheek verwerken, dat is een van mijn taken. Daarnaast help ik je ook met plezier met je bankzaken. Ik vind het belangrijk dat je voor ál je financiële zaken bij ons terecht kunt.
Marlies Souman

Marlies Souman

Management Assistent / Medewerker Hypotheken
Van een groot, landelijk verzekeringskantoor naar een kantoor in de regio met persoonlijk contact. Een stap die bij mij past. Graag zet ik mij in voor je verzekeringen, hypotheek en bankzaken.
Annemiek Perdok

Annemiek Perdok

Medewerker Hypotheken
Mijn naam is Annemiek, medewerker hypotheken. Met plezier doe ik de afwikkeling van je hypotheekaanvraag en houd daarbij de tijdlijnen in de gaten. Mijn motto: zeg wat je doet en doe wat je zegt.

Zowel voor je privé financiën als voor de financiën van je zaak kun je op ons rekenen.

Natuurlijk kun je er vanuit gaan dat onze vakkennis up-to-date is. Onze Adviseurs duiken regelmatig in de boeken, om te zorgen dat ze je van goed advies kunnen blijven voorzien.

Als zelfstandig adviseur van RegioBank vind je ons kantoor in Ten Boer. Handig, wanneer je even binnen wilt lopen! Want dan wordt het natuurlijk pas écht persoonlijk; samen een gesprek aan gaan met een kop koffie erbij.

Kortom: wij laten geen kans onbenut om je verder te helpen!