De omgeving van Bol-Advies, RegioBank in Bussum

Gans van Duivenbode

Gans van Duivenbode is in september 1996 opgericht door David Gans. Hij begon het kantoor alleen, zonder werknemers, en heeft door middel van zijn eigen netwerk een groep trouwe klanten aan zich weten te binden. Later kwam daar een portefeuille bij en kwamen Nancy en Anne-Marie in dienst. In 2012 is het kantoor vanuit Amstelveen verhuisd naar Abcoude. Hier vertrok in 2013 de laatste bank, dus het is prettig dat er nu een zelfstandig adviseur van RegioBank gevestigd is. 

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

David Gans

David Gans

Financieel Adviseur
Ik ben erg betrokken bij de klanten. Dat maakt het vak afwisselend en leuk. Zoveel mensen en zoveel verhalen. Wij bieden naast professioneel en eerlijk advies ook altijd een luisterend oor.
Gaby de Koning

Gaby de Koning

Adviseur Bankzaken
Peter den Hollander

Peter den Hollander

Adviseur zakelijke verzekeringen
Anne-Marie  Sackers

Anne-Marie Sackers

Officemanager
Ons streven is zaken mogelijk te regelen: door de goede contacten weten we net iets meer van de mensen dan gebruikelijk en daardoor ontstaat er een band wat ik erg leuk vind.

Sociaal

Wij, van Gans Duivenbode, vinden dat in ieder dorp een financieel adviseur aanwezig moet zijn. Waarom? Juist omdat een financiële dienstverlener een sociale functie heeft. Dat gaat verder dan alleen cijfertjes. Bovendien moeten bankzaken makkelijk, snel en dichtbij geregeld kunnen worden. Zonder dat er gelijk een factuur wordt geschreven. Om deze reden zijn wij zelfstandig adviseur van RegioBank.

Betrokken

Daarnaast helpen we je ook graag met je verzekeringen en hypotheek. Ook hier kun je wat extra’s van ons verwachten. We gaan bijvoorbeeld mee naar de notaris. We begeleiden de klant met een goede advisering van het begin tot het eind. Dat betekent ook dat we altijd bereikbaar zijn, zelfs in het weekend. We voelen ons betrokken bij de bewoners van het dorp. Daarom zijn zij ook betrokken bij ons. We behandelen onze klanten namelijk zoals we zelf ook behandeld willen worden. Dat is onze kracht!