De omgeving van Gerritsen Adviesgroep, RegioBank in Raalte

Gerritsen Adviesgroep

Bij Gerritsen Adviesgroep in Raalte tref je een gedreven team, met verstand van zaken! Onze medewerkers zijn ervaren, professioneel en proactief. Zij helpen je op zeer betrokken wijze bij het maken van een verantwoorde keuze. Daarbij staat je bij ons voorop. We luisteren naar je wensen en gaan hier gedreven mee aan de slag.  Loop je gerust eens bij ons binnen of bel je ons voor een afspraak.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Marco Jansen

Marco Jansen

Adviseur bankzaken / verzekeringsadviseur particulier
Op kantoor ben ik je eerste aanspreekpunt voor alle bankzaken (particulier & zakelijk) alsmede particuliere schadeverzekeringen.
Germa ten Have

Germa ten Have

Financieel adviseur / Hypotheekadviseur
Je kunt bij mij terecht voor advies over je hypotheek, pensioen-, inkomens- en levensverzekeringen en andere financiële vragen.
Kadriye Coban

Kadriye Coban

Adviseur bankzaken / schadebehandelaar
Naast de behandeling van je schades, kun je bij mij ook terecht voor al je bank- en verzekeringszaken.
Inge Katerstede

Inge Katerstede

Adviseur bankzaken / verzekeringsadviseur
Ik ben telefonisch je eerste aanspreekpunt. Je kunt bij mij terecht voor allerlei vragen en wensen rondom verzekeringen en de betaal- en spaarproducten van RegioBank.

Hypotheek; een belangrijke beslissing

Een hypotheek of lening afsluiten is een belangrijke beslissing. Die maak je liever met een vertrouwd persoon aan je zijde. Iemand die oog heeft voor je belangen. Iemand met verstand van zaken. Bij het selecteren van geldverstrekkers kijken wij niet alleen naar de laagste rentepercentages. Ook voorwaarden en toekomstige wijzigingskosten nemen wij daarin mee. In sommige gevallen is er snelheid geboden. Wanneer je al snel naar de notaris gaat voor het leveren van je nieuwe huis, moet de hypotheek geregeld zijn. Gerritsen Adviesgroep is je betrouwbare hypotheekadviseur in Raalte en omgeving.

Goed verzekerd zijn biedt rust

Wij bieden je een totaalpakket voor al je verzekeringen. Bij het selecteren van verzekeringen letten wij goed op de voorwaarden. Dat voorkomt eventuele verrassingen in de toekomst. Daarnaast bekijken wij je persoonlijke situatie. Want juist je persoonlijke situatie bepaalt wat je nodig heeft. Zo loop je geen onnodige risico’s. Voor ondernemers en bedrijven bieden wij ook totaaloplossingen, hiervoor hebben wij gespecialiseerde adviseurs die je graag bijstaan.

Bankzaken

Sparen en betalen; je kunt ook al je bankzaken bij ons regelen. Gerritsen Adviesgroep is zelfstandig adviseur van RegioBank, die voorziet in privé- en zakelijke betaalrekeningen en spaarrekeningen met aantrekkelijke rentes. Bovendien kun je bij ons aan de balie geld opnemen en storten. Handig he?