Gerritsen Adviesgroep in Raalte

  • 0572 - 35 41 79
  • Westdorplaan 44, 8101 BG
  • Vandaag open van 08.30 - 17.00
De omgeving van Gerritsen Adviesgroep, RegioBank in Raalte
Let op: in verband met het coronavirus kunnen de openingstijden afwijken. Bel daarom eerst met uw Zelfstandig Adviseur voor u langsgaat.

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Verzekeringen, hypotheken en bankzaken; allemaal serieuze zaken, waarbij maatadvies u rust en zekerheid geeft. En daarom nemen wij het geven van maatadvies ook heel serieus. Dat is de kracht van Gerritsen Adviesgroep.
Kadriye  Coban

Kadriye Coban

adviseur bankzaken/ Schadebehandelaar
Inge  Katerstede

Inge Katerstede

adviseur bankzaken/ Verzekeringsadviseur
Natasja  Fydrich

Natasja Fydrich

Administratieve duizendpoot
Germa  ten Have

Germa ten Have

Financieel adviseur/ Hypotheekadviseur

U kunt bij ons terecht voor

Betalen
Sparen
Hypotheken
Jeugd
Zakelijk
Aanvullend pensioen
Beleggen
Lenen
RegioBank team

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4145

Hoe werkt RegioBank

Met ruim 500 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.