De omgeving van Haulez Assurantiën, RegioBank in Hulst

Haulez Assurantiën

Haulez Assurantiën en financieel adviesbureau Haulez bestaan inmiddels al meer dan 25 jaar. De oprichter? Willy Haulez. Wie we zijn, dat vertellen we je graag.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Manjella  van Goethem

Manjella van Goethem

Ik ben werkzaam als medewerkster bankzaken, hiervoor ben ik je eerste aanspreekpunt. Ik denk graag met je mee om je bankzaken goed te regelen en ben pas tevreden als je dat ook bent!
Caroline Weemaes

Caroline Weemaes

Graag neem ik tijd voor de klant om elkaar goed te leren kennen in een persoonlijk gesprek. Om vervolgens een deskundig advies in begrijpelijke taal te kunnen geven, zodat je tevreden én met een passende oplossing of juiste producten weer buiten stapt.
Nicole Vlassenrood

Nicole Vlassenrood

Sinds 2016 ben ik werkzaam bij Haulez Assurantiën. Mijn werkzaamheden zijn divers. Naast je bankzaken houd ik mij onder andere bezig met de administratie.
Hans Haulez

Hans Haulez

Eigenaar/Financieel Adviseur
Ik ben de tweede generatie Haulez. Het persoonlijke contact vind ik het leukste aan het vak. Meedenken met klanten en communiceren in begrijpelijke taal zijn mijn sterkste punten.
Serge Hoefnagels

Serge Hoefnagels

Eigenaar/Financieel Adviseur
Ik werk ruim 20 jaar met veel plezier in de financiële dienstverlening. Bij mij kunt u dan ook met een gerust hart terecht voor uw verzekeringen, particulier en zakelijk, uw bankzaken en hypotheken.

Haulez Assurantiën en financieel adviesbureau Haulez bestaan inmiddels al meer dan 25 jaar. De oprichter? Willy Haulez. Wie we zijn, dat vertellen we jegraag.

Wij zijn dé expert voor de grensarbeider, vooral op fiscaal gebied. Wij hebben een uitgebreide kennis van de belastingen in Nederland én in België.

Wij zijn zelfstandig adviseur van RegioBank. Daarom bieden we exclusief de betaal- en spaarproducten van RegioBank aan. Het is eenvoudig te zeggen: wij blijven! Maar wij doen dit ook. Juist vanwege de beweging naar online dienstverlening in de bankensector, zien wij de noodzaak voor een lokale financiële dienstverlener met alle voorzieningen. Daarom hebben wij er voor gekozen om zelfstandig adviseur van RegioBank te worden én te blijven.

Onafhankelijk voor verzekeringen

Wij zijn onafhankelijk intermediair voor alle verzekeringen voor jou als particulier of ondernemer. Wij kunnen bij nagenoeg alle verzekeraars terecht. En dat is wel zo handig, als we de beste keuze voor je willen maken.

Dit geldt overigens ook voor je hypotheek. Ook hiervoor kunnen wij terecht bij een groot aantal aanbieders.

Lekker dichtbij

Al onze medewerkers komen uit Hulst en omgeving, spreken je taal en weten wat er speelt in je omgeving. Dat maakt het persoonlijke contact wel zo makkelijk.