De omgeving van Haulez Assurantiën, RegioBank in Hulst

Haulez Assurantiën

Haulez Assurantiën en Financieel Adviesbureau Haulez bestaan inmiddels al meer dan 25 jaar. De oprichter? Willy Haulez. Wie we zijn, dat vertellen we u graag.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Hans Haulez

Hans Haulez

Eigenaar/Financieel Adviseur
Ik ben de tweede generatie Haulez. Het persoonlijke contact vind ik het leukste aan het vak. Meedenken met klanten en communiceren in begrijpelijke taal zijn mijn sterkste punten.
Caroline Weemaes

Caroline Weemaes

Adviseur bankzaken
Graag neem ik tijd voor de klant om elkaar goed te leren kennen in een persoonlijk gesprek. Om vervolgens een deskundig advies in begrijpelijke taal te kunnen geven, zodat u tevreden én met een passende oplossing of juiste producten weer buiten stapt.
Serge Hoefnagels

Serge Hoefnagels

Eigenaar/Financieel Adviseur
Ik werk ruim 20 jaar met veel plezier in de financiële dienstverlening. Bij mij kunt u dan ook met een gerust hart terecht voor uw verzekeringen, particulier en zakelijk, uw bankzaken en hypotheken.
Manjella  van Goethem

Manjella van Goethem

Binnendienstmedewerker
Ik ben werkzaam als medewerkster bankzaken, hiervoor ben ik uw eerste aanspreekpunt. Ik denk graag met u mee om uw bankzaken goed te regelen en ben pas tevreden als u dat ook bent!
Nicole Vlassenrood

Nicole Vlassenrood

Binnendienstmedewerker
Sinds 2016 ben ik werkzaam bij Haulez Assurantiën. Mijn werkzaamheden zijn divers. Naast uw bankzaken houd ik mij onder andere bezig met de administratie.

Haulez Assurantiën en Financieel Adviesbureau Haulez bestaan inmiddels al meer dan 25 jaar. De oprichter? Willy Haulez. Wie we zijn, dat vertellen we u graag.

Wij zijn dé expert voor de grensarbeider, vooral op fiscaal gebied. Wij hebben een uitgebreide kennis van de belastingen in Nederland én in België.

Wij zijn Zelfstandig Adviseur van RegioBank. Daarom bieden we exclusief de betaal- en spaarproducten van RegioBank aan. Het is eenvoudig te zeggen: wij blijven! Maar wij doen dit ook. Juist vanwege de beweging naar online dienstverlening in de bankensector, zien wij de noodzaak voor een lokale financiële dienstverlener met alle voorzieningen. Daarom hebben wij er voor gekozen om Zelfstandig Adviseur van RegioBank te worden én te blijven.

Onafhankelijk voor verzekeringen

Wij zijn onafhankelijk intermediair voor alle verzekeringen voor u als particulier of ondernemer. Wij kunnen bij nagenoeg alle verzekeraars terecht. En dat is wel zo handig, als we de beste keuze voor u willen maken.

Dit geldt overigens ook voor uw hypotheek. Ook hiervoor kunnen wij terecht bij een groot aantal aanbieders.

Lekker dichtbij

Al onze medewerkers komen uit Hulst en omgeving, spreken uw taal en weten wat er speelt in uw omgeving. Dat maakt het persoonlijke contact wel zo makkelijk.