Haulez Assurantiën in Hulst

  • 0114 - 31 44 35
  • Traverse 2, 4561 GE
  • Vandaag open van 09.00 - 12.00 en 13.00 - 16.00
De omgeving van Haulez Assurantiën, RegioBank in Hulst

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent

Haulez Assurantiën: vakkundig en enthousiast! Het gaat bij ons niet alleen om markt- en vakkennis, maar ook om het omgaan met je als klant: wij streven persoonlijk contact en een gezonde vertrouwensrelatie na. Adviseurs Hans en Serge nodigen je graag vrijblijvend uit om kennis te maken!

Meer over ons team

Manjella  van Goethem

Manjella van Goethem

Caroline Weemaes

Caroline Weemaes

Nicole Vlassenrood

Nicole Vlassenrood

Hans Haulez

Hans Haulez

Eigenaar/Financieel Adviseur
Serge Hoefnagels

Serge Hoefnagels

Eigenaar/Financieel Adviseur
Team van Haulez Assurantiën

Waar kunnen we je mee helpen?

Onze adviseurs helpen graag met het kiezen van de producten die bij jou passen. Je bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4813

Hoe werkt RegioBank

Als je klant wilt worden bij RegioBank, heten we je van harte welkom! En we helpen je graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig adviseur Arie legt het je stap voor stap uit in deze video. Kom je er toch nog niet uit? Aarzel niet om een adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt je graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De zelfstandig adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De zelfstandig adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.

RegioBank klantvriendelijke bank

Voor de zevende keer op rij is RegioBank door de consumentenbond uitgeroepen tot de beste bank van Nederland. In het jaarlijkse panelonderzoek van de Consumentenbond onder 13.000 consumenten beoordeelden klanten ons met een 9,4 voor algemene tevredenheid.

Lees meer

Artikelen

Toon meer artikelen