Haulez Assurantiën in Hulst

  • 0114 - 31 44 35
  • Traverse 2, 4561 GE
  • Vandaag gesloten
De omgeving van Haulez Assurantiën, RegioBank in Hulst

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Haulez Assurantiën: vakkundig en enthousiast! Het gaat bij ons niet alleen om markt- en vakkennis, maar ook om het omgaan met u als klant: wij streven persoonlijk contact en een gezonde vertrouwensrelatie na. Adviseurs Hans en Serge nodigen u graag vrijblijvend uit om kennis te maken!
Hans Haulez

Hans Haulez

Eigenaar/Financieel Adviseur
Caroline Weemaes

Caroline Weemaes

Adviseur bankzaken
Serge Hoefnagels

Serge Hoefnagels

Eigenaar/Financieel Adviseur
Manjella  van Goethem

Manjella van Goethem

Binnendienstmedewerker
Nicole Vlassenrood

Nicole Vlassenrood

Binnendienstmedewerker
Team van Haulez Assurantiën

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4813

Hoe werkt RegioBank

Als u klant wilt worden bij RegioBank, heten we u van harte welkom! En we helpen u graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig Adviseur Arie legt het u stap voor stap uit in deze video. Komt u er alsnog niet uit? Aarzel niet om uw adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt u graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.

Vijf jaar op rij hoogste waardering!

Volgens de Consumentenbond zijn onze klanten het meest tevreden. Voor kosten, service en Internet én Mobiel Bankieren haalden we weer de hoogste cijfers. En MarketResponse riep ons weer uit tot de klantvriendelijkste bank van Nederland.

Lees meer

Artikelen

Toon meer artikelen