Natuur in de omgeving van Hendriks & Nijssen Financieel Adviesburo in Haelen

Hendriks & Nijssen Financieel Adviesburo

Persoonlijke aandacht, deskundigheid en maatwerk. Het zijn dé kernwaarden van Hendriks & Nijssen uit het Limburgse Haelen. De adviseurs weten hierdoor altijd hoe ze je als klant echt kunnen helpen. Het is dus niet zo gek dat veel klanten al sinds de oprichting, zo’n zestig jaar geleden, al hun financiële zaken regelen via het kantoor.

 

In Leudal, de gemeente waar Haelen in ligt, is Hendriks & Nijssen een regelrecht begrip. Het kantoor staat namelijk voor gedegen en onafhankelijk advies over verzekeringen, hypotheken, sparen, pensioenen en financieringen. Ook bemiddelt Hendriks & Nijssen als zelfstandig adviseur exclusief in de betaal- en spaardiensten van RegioBank.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Tiny Nijssen

Tiny Nijssen

Jouw persoonlijk adviseur op het gebied van particuliere en zakelijke verzekeringen, hypotheken, pensioenen en sparen.
Rachel Jansen

Rachel Jansen

Jouw aanspreekpunt op het gebied van particuliere en zakelijke verzekeringen en bankzaken.
Maurice Bertjens

Maurice Bertjens

Jouw persoonlijke adviseur op het gebied van particuliere en zakelijke verzekeringen en schadeafhandeling.
François Thoolen

François Thoolen

Jouw aanspreekpunt op het gebied van bankzaken en particuliere verzekeringen.
Beau Smeets

Beau Smeets

Jouw aanspreekpunt op het gebied van particuliere verzekeringen, bankzaken en administratieve ondersteuning hypotheken.
Lonneke Geelen

Lonneke Geelen

Jouw aanspreekpunt op het gebied van bankzaken.
Iris Smeets

Iris Smeets

Verzorgd onze administratie.

Meer dan welkom

Wat Hendriks & Nijssen zo uniek maakt binnen haar regio? Dat je altijd vrijblijvend kunt binnenlopen voor al je financiële vragen. Een afspraak is niet nodig, want er is altijd wel iemand aanwezig die je kan helpen. Hoe groot of klein je vraag ook is.

 

Van doel naar doen

Het kantoor maakt je graag wegwijs in de financiële wereld. Het enige wat je hoeft te doen, is je vaste adviseur vertellen over je plannen in het leven. Hij of zij maakt dan samen met je een financiële planning en kijkt welke diensten het beste bij je passen. Zo ben je er zeker van dat er niets over het hoofd wordt gezien.

 

Meegroeien met de klant

Omdat veel klanten al decennialang bij het kantoor betrokken zijn, groeien de adviseurs vanzelf met ze mee. Kwamen ze in hun tienerjaren voor het eerst over de vloer voor een brommerverzekering, je regelen ze een hypotheek via het kantoor. Of ze openen een kinderspaarrekening omdat ze ouders zijn geworden!

 

Adviseur voor de klas

De adviseurs staan tijdens de jaarlijkse Week van het Geld graag voor de klas om kinderen te leren hoe om te gaan met geld. Zo komen de leerlingen bijvoorbeeld alles te weten over sparen. Een ontzettend dankbare taak, vinden de adviseurs. Want jong geleerd, is oud gedaan.

 

Oog voor ondernemers en samenleving

Uiteraard draagt het kantoor haar steentje bij aan Leudal en omstreken. Zo doet Hendriks & Nijssen mee aan de actie ‘Koop Lokaal’ en initieerden de adviseurs een actie waarbij vrijwilligers van verenigingen in Nunhem, een nabijgelegen dorp, een presentje kregen. Waarom? Om ze te bedanken voor hun inzet tijdens de coronacrisis.