Hendriks & Nijssen Financieel Adviesburo in Haelen

  • 0475 - 59 17 00
  • De Pastorij 4, 6081 AZ
  • Vandaag open van 09.00 - 17.30

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Welkom bij Hendriks & Nijssen Financieel Adviesburo. Wij zijn Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Haelen. Bij ons heeft u al uw bankzaken onder één dak. Daarbij kiest u zelf hoe u uw geldzaken regelt. Via Mijn RegioBank of onze Mobiel Bankieren app. Daarnaast staan wij voor u klaar bij een vraag of als u persoonlijk advies wilt. Gewoon, op kantoor.
Rachel Jansen - Engelen

Rachel Jansen - Engelen

Maurice Bertjens

Maurice Bertjens

Maureen van Zundert - Knarren

Maureen van Zundert - Knarren

Emiel van Riet

Emiel van Riet

Anna van Mullekom - Duba

Anna van Mullekom - Duba

Tiny Nijssen

Tiny Nijssen

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4812

Hoe werkt RegioBank

Met ruim 500 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.