Tacitus brug bij Ewijk - Hock Assurantiën

Hock Assurantiën

Hock Assurantien heeft een vertrouwde naam opgebouwd in Ewijk en omstreken. Het is een familiebedrijf in hart en nieren. De vierde generatie Hock heeft het kantoor gevormd tot wat het nu is. Sinds kort zijn we verhuisd naar een nieuw pand in het centrum van het dorp. We zijn klaar voor de toekomst!

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Alard Hock

Alard Hock

Eigenaar / financieel adviseur
Het vak is mij met de paplepel ingegoten. Na 25 jaar ben ik gegroeid tot financieel-adviseur en ‘Erkend Hypothecair Planner’. Mijn passie is om samen een financiële levensroute uit te zetten.
Dia Stensen

Dia Stensen

Adviseur
Inmiddels heb ik meer dan 30 jaar ervaring en verschillende werkgebieden doorlopen. Het klantencontact blijft het aantrekkelijkst. De toegevoegde waarde van persoonlijk contact geeft veel voldoening.
Philip Sonke

Philip Sonke

Financieel adviseur
Als jongen van 7 deed ik mijn spreekbeurt over Stad Rotterdam Verzekeringen. Nu al bijna tien jaar werkzaam in het vak, haal ik nog steeds mijn motivatie uit het iets kunnen betekenen voor onze klant.

Service

Onze service naar de klant toe is heel uitgebreid. Dat merk je bijvoorbeeld bij het hypotheekproces. Hierbij nemen we je aan de hand mee en begeleiden we je gedurende het hele proces. Van begin tot eind. We kennen al onze klanten. Ons team bestaat uit vaste mensen. We kennen je als klant bij je voornaam. Dit maakt de sfeer informeel en prettig.

Belangrijk

Wij zijn zelfstandig adviseur van RegioBank. Bij ons kun je nog spontaan binnenlopen voor persoonlijk financieel advies, een hypotheekadvies op maat, geld storten of opnemen of neem je (klein)kinderen mee om kennis te maken met het educatieve Jong Wijs pakket van RegioBank. Leer ook hen dat een persoonlijke benadering, zoals die van RegioBank, belangrijk is. We heten je van harte welkom!