Hock Assurantiën in Ewijk

  • 0487 - 52 14 23
  • Julianastraat 26, 6644 BR
  • Vandaag gesloten
Tacitus brug bij Ewijk - Hock Assurantiën

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent

Hock Assurantien is een klein dorpskantoor. We hechten waarde aan plaatselijke gewoonten. Onze kracht is dat we onze klanten de ‘ouderwetse’ persoonlijke advisering bieden voor je financiën, in combinatie met de moderne gemakken.

Meer over ons team

Alard Hock

Alard Hock

Eigenaar / financieel adviseur
Dia Stensen

Dia Stensen

Adviseur
Philip Sonke

Philip Sonke

Financieel adviseur
Team van Hock Assurantiën

Waar kunnen we je mee helpen?

Onze adviseurs helpen graag met het kiezen van de producten die bij jou passen. Je bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4935

Hoe werkt RegioBank

Als je klant wilt worden bij RegioBank, heten we je van harte welkom! En we helpen je graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig adviseur Arie legt het je stap voor stap uit in deze video. Kom je er toch nog niet uit? Aarzel niet om een adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt je graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De zelfstandig adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De zelfstandig adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.