De omgeving van hpkorte voor geld en goed, RegioBank in Oostwold

hpkorte voor geld en goed

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Patrick Nobbe

Patrick Nobbe

Het klantbelang staat bij mij op één! Met veel plezier en enthousiasme breng ik samen met je, je financiële positie, in kaart. Daarnaast belichten we de risico’s die je in het dagelijks leven tegenkomt. Aan de hand van open en gesloten vragen wil ik duidelijk krijgen wat je belangrijk vindt, hierop baseer ik vervolgens mijn advies.
Marco  Broesder

Marco Broesder

Hypotheekadviseur en administratief medewerker
Als hypotheekadviseur wil ik de klant begeleiden bij financiële beslissingen. Elk advies is maatwerk. Dit maakt het werk leuk en interessant. Ook voor advies over je verzekering, help ik je graag.
Herman P.  Korte

Herman P. Korte

Eigenaar en allround adviseur
Het klantencontact vind ik mooi en het gevarieerde werk spreekt me erg aan. Ik focus me niet op één bepaald onderwerp, maar ben een stuk breder bezig. Het is een mooi en dankbaar vak!
Ellen  Hidding

Ellen Hidding

Adviseur en administratief medewerkster
Wat me erg aanspreekt, is de afwisseling van werkzaamheden en het contact met de klanten. Geen dag is hetzelfde hier!

Hpkorte voor geld en goed is een familiebedrijf waarvan Herman de eigenaar is. Zijn ouders hadden een kantoor aan huis, een dorpje verderop in Finsterwolde. Herman heeft de zaak overgenomen en het kantoor bevindt zich nu in Oostwold. Het grootste gedeelte van onze klanten komt uit het dorp zelf. Hierdoor kennen we de klanten goed en weten we haarfijn wat zij prettig en belangrijk vinden. Daarnaast hebben we meestal een erg persoonlijke en betrokken band met ze. We zijn heel laagdrempelig en zelfs de meest serieuze zaken gaan samen met humor en een knipoog.

Van kas tot internet

U kunt bij ons terecht voor allerlei financiële zaken: verzekeringen, hypotheken, belastingzaken en bankzaken. Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank bemiddelen we exclusief voor haar betaal- en spaarproducten, voor jong en oud. Komt u graag langs, dan kunt u gebruik maken van onze kasfunctie. Liever snel iets regelen? Dan kunt u dat doen via de Mobiel Bankieren app of via internetbankieren in Mijn RegioBank. U bent welkom voor uw dagelijkse bankzaken, maar ook voor een persoonlijk advies. U kunt altijd even binnenlopen, wij nemen de tijd om u echt persoonlijk te helpen.

Bijzonder vak

Financiële dienstverlening is best een bijzonder vak. Moeilijke financiële zaken kunnen uitleggen in begrijpelijk taal, kan niet iedereen. Wij zien dit als een uitdaging. We willen dat iedereen hier de deur uit gaat met een voldaan gevoel. We willen dat u er vertrouwen in hebt dat wij uw zaken goed en professioneel regelen. Met de brede kennis van onze producten én van onze relaties adviseren wij proactief. Ons denken en doen staan volledig in het teken van u. Dus schroom niet en loop eens binnen met uw vragen. Wij denken graag met u mee!