hpkorte voor geld en goed in Oostwold

  • 0597 - 55 20 02
  • Hoofdstraat 34, 9682 PK
  • Vandaag open van 09.00 - 12.00 en 13.30 - 16.45
De omgeving van hpkorte voor geld en goed, RegioBank in Oostwold

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Persoonlijke benadering, korte lijnen en brede kennis. Dat is HP Korte. Met een relatief klein team werken wij voor een grote groep particuliere en zakelijke relaties. Omdat wij dicht bij onze klanten staan, hebben we vaak aan een half woord genoeg.
Herman P.  Korte

Herman P. Korte

Eigenaar en allround adviseur
Marco  Broesder

Marco Broesder

Hypotheekadviseur en administratief medewerker
Ellen  Hidding

Ellen Hidding

Adviseur en administratief medewerkster
André  Hateboer

André Hateboer

Adviseur schadeverzekeringen

U kunt bij ons terecht voor

Betalen
Sparen
Hypotheken
Jeugd
Aanvullend pensioen
Beleggen
Lenen
Team van hpkorte voor geld en goed

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4864

Hoe werkt RegioBank

Met meer dan 530 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.


Hoogste rapportcijfers voor RegioBank

De consumentenbond vraagt jaarlijks klanten naar hun mening over hun betaalrekening. RegioBank krijgt in 2018 een 9,2 als algemeen cijfer! En voor service, Internet en Mobiel Bankieren belonen zij ons met een 8,6*. Ook onze website viel in de prijzen. Klanten beoordeelden deze als Beste Website van het Jaar in de categorie 'Banken & Beleggen'**.* Bron: Bankenmonitor Consumentenbond augustus 2018
** Bron: websitevhjaar.nl

Artikelen

Toon meer artikelen