Fontein met metalen ballen in Limburgs Bergen - Hyfass Adviesgroep B.V.

Hyfass Adviesgroep B.V.

Ondanks alle (online) ontwikkelingen van de afgelopen jaren is de filosofie van Hyfass Adviesgroep staande gebleven: deskundigheid, betrokkenheid en persoonlijke service vinden wij nog altijd erg belangrijk. Dus zoek je een kantoor in de buurt, waar je zo binnen kunt lopen met je vragen of voor het regelen van al je (bank)zaken? Kom gerust even aan, wij helpen je graag. 

Bij Hyfass Adviesgroep kun je terecht voor onder andere hypotheken en verzekeringen, bovendien zijn wij ook zelfstandig adviseur van RegioBank met kas- en baliefunctie. Wij adviseren je over de bankproducten van RegioBank, inclusief de mogelijkheid om te Internetbankieren en gebruik te maken van de RegioBank app. Je bepaalt dus zelf of je je zaken online regelt of gewoon bij ons op kantoor. Want wist je dat je bij ons "ouderwets" geld kunt storten en opnemen en verder al je bankzaken ook bij ons aan de balie kunt regelen?

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Hilke Alexiou

Hilke Alexiou

Medewerker bankzaken
Of het nu om zakelijke of particuliere betaal- en spaarproducten gaat: ik adviseer over al je bankzaken en help je graag op weg met een bankproduct van RegioBank dat bij je past. Je kunt hiervoor altijd binnenlopen, e-mailen of bellen.
Jeroen Kurstjens

Jeroen Kurstjens

Hypotheek adviseur
De aankoop van een nieuwe woning is natuurlijk heel leuk en spannend, maar er komt ook erg veel bij kijken. Graag bekijk ik met je welke hypotheek het beste bij je past, zodat dit goed geregeld is. Een hele zorg minder.
Cindy Stevens

Cindy Stevens

Medewerker bankzaken
Of je nu geld wilt storten, een nieuwe pas aan wilt vragen of een rekening wilt openen; graag help ik je met je RegioBank zaken. Heb je vragen? Mail of bel mij gerust of kom gewoon even binnenlopen.

Al uw financiële diensten onder één dak

En het is fijn dat heel veel financiële diensten bij ons onder één dak te vinden zijn.  Niet alleen voor jou gemakkelijk, maar ook voor ons. Want op deze manier kunnen wij je prima bedienen en onze service aanpassen aan wat je nodig hebt. Wij regelen al meer dan 20 jaar de verzekeringen en hypotheken van de inwoners van Bergen (lb) en omgeving, maar ook als zelfstandig adviseur van Regiobank timmeren wij al flink wat jaren aan de weg. En met succes!

Eén aanspreekpunt

Voor verschillende financiële zaken hebben wij ook verschillende experts in dienst. En jij kent ze!

Je kent onze hypotheekadviseurs, je weet wie je schadeverzekeringen beheert en wie je bankzaken regelt. En niet alleen voor MKB maar ook voor wat grotere bedrijven hebben wij onze eigen ervaren verzekeringsman. En heb je een schade, dan heb je één vast aanspreekpunt. Hoe prettig is dat?

Letterlijk dichtbij

Met z’n allen zijn wij Hyfass Adviesgroep. Middenin Bergen, letterlijk en figuurlijk dicht bij onze klanten. Met ons aanbod, onze expertise en onze service kunnen wij ook voor je de adviseur zijn die je wenst. Je bent welkom, waarvoor je ook langskomt.