Hyfass Adviesgroep B.V. in Bergen (Lb)

  • 0485 - 34 37 00
  • Jeroen Boschstraat 2, 5854 CZ
  • Vandaag open van 09.00 - 12.30 en 13.30 - 17.00
Fontein met metalen ballen in Limburgs Bergen - Hyfass Adviesgroep B.V.

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent

Bij Hyfass Adviesgroep ben je voor hypotheken, verzekeringen, oudedagsvoorziening, het regelen van je bankzaken of het huren van een safeloket aan het juiste adres. Jij kent je adviseur en wij kennen jou. En dat al meer dan 20 jaar!

Meer over ons team

Hilke Alexiou

Hilke Alexiou

Medewerker bankzaken
Jeroen Kurstjens

Jeroen Kurstjens

Hypotheek adviseur
Cindy Stevens

Cindy Stevens

Medewerker bankzaken
Team van Hyfass Adviesgroep B.V.

Waar kunnen we je mee helpen?

Onze adviseurs helpen graag met het kiezen van de producten die bij jou passen. Je bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4087

Hoe werkt RegioBank

Als je klant wilt worden bij RegioBank, heten we je van harte welkom! En we helpen je graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig adviseur Arie legt het je stap voor stap uit in deze video. Kom je er toch nog niet uit? Aarzel niet om een adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt je graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De zelfstandig adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De zelfstandig adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.

RegioBank klantvriendelijke bank

Voor de zevende keer op rij is RegioBank door de consumentenbond uitgeroepen tot de beste bank van Nederland. In het jaarlijkse panelonderzoek van de Consumentenbond onder 13.000 consumenten beoordeelden klanten ons met een 9,4 voor algemene tevredenheid.

Lees meer

Artikelen

Toon meer artikelen