De omgeving van Hyfass Adviesgroep V.O.F., RegioBank in Bergen (Lb)

Hyfass Adviesgroep V.O.F.

Ondanks alle (online) ontwikkelingen van de afgelopen jaren is de filosofie van Hyfass Adviesgroep staande gebleven: deskundigheid, betrokkenheid en persoonlijke service vinden wij nog altijd erg belangrijk. Dus zoekt u een kantoor in de buurt, waar u zo binnen kunt lopen met uw vragen of voor het regelen van al uw (bank)zaken? Kom gerust even aan, wij helpen u graag. 

Bij Hyfass Adviesgroep kunt u terecht voor onder andere hypotheken en verzekeringen, bovendien zijn wij ook Zelfstandig Adviseur van RegioBank met kas- en baliefunctie. Wij adviseren u over de bankproducten van RegioBank, inclusief de mogelijkheid om te Internetbankieren en gebruik te maken van de Mobiel Bankieren app. U bepaalt dus zelf of u uw zaken online regelt of gewoon bij ons op kantoor. Want weet u dat u bij ons "ouderwets" geld kunt storten en opnemen en verder al uw bankzaken ook bij ons aan de balie kunt regelen?

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Hilke  Alexiou

Hilke Alexiou

Medewerker bankzaken
Of het nu om zakelijke of particuliere betaal- en spaarproducten gaat: ik adviseer over al uw bankzaken en help u graag op weg met een bankproduct van RegioBank dat bij u past. U kunt hiervoor altijd binnenlopen, e-mailen of bellen.
Jeroen Kurstjens

Jeroen Kurstjens

Hypotheek adviseur
De aankoop van een nieuwe woning is natuurlijk heel leuk en spannend, maar er komt ook erg veel bij kijken. Graag bekijk ik met u welke hypotheek het beste bij u past, zodat dit goed geregeld is. Een hele zorg minder.
Foto van Cindy Stevens

Cindy Stevens

Medewerker bankzaken
Of u nu geld wilt storten, een nieuwe pas aan wilt vragen of een rekening wilt openen; graag help ik u met uw RegioBank zaken. Heeft u vragen? Mail of bel mij gerust of kom gewoon even binnenlopen.

Al uw financiële diensten onder één dak

En het is fijn dat heel veel financiële diensten bij ons onder één dak te vinden zijn.  Niet alleen voor u gemakkelijk, maar ook voor ons. Want op deze manier kunnen wij u prima bedienen en onze service aanpassen aan wat u nodig heeft. Wij regelen al meer dan 20 jaar de verzekeringen en hypotheken van de inwoners van Bergen (lb) en omgeving, maar ook als Zelfstandig Adviseur van Regiobank timmeren wij al flink wat jaren aan de weg. En met succes!

Eén aanspreekpunt

Voor verschillende financiële zaken hebben wij ook verschillende experts in dienst. En u kent ze!

U kent onze hypotheekadviseurs, u weet wie uw schadeverzekeringen beheert en wie uw bankzaken regelt. En niet alleen voor MKB maar ook voor wat grotere bedrijven hebben wij onze eigen ervaren verzekeringsman. En heeft u een schade, dan heeft u één vast aanspreekpunt. Hoe prettig is dat?

Letterlijk dichtbij

Met z’n allen zijn wij Hyfass Adviesgroep. Middenin Bergen, letterlijk en figuurlijk dicht bij onze klanten. Met ons aanbod, onze expertise en onze service kunnen wij ook voor u de adviseur zijn die u wenst. U bent welkom, waarvoor u ook langskomt.