Uitzicht over Arnemuiden - J.H. Leerdam

J.H. van Leerdam

Rijd je over de doorgaande weg van Arnemuiden, dan kan de grote glazen pui van Leerdam-Corstanje je bijna niet ontgaan. Deze zelfstandig adviseur van RegioBank geeft al sinds jaar en dag advies over bankzaken en hypotheken. Bel, mail of kom langs. Lukt dat niet? Eigenaar Henk van Leerdam komt dan gewoon bij je langs.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Henk van Leerdam

Henk van Leerdam

Directeur / Adviseur
Sinds 1991 ben ik actief als Adviseur. Via Leerdam-Corstanje Advies lever ik daarnaast onafhankelijk hypotheekadvies en bemiddeling. Ik werk daarin samen met alle mogelijke partijen die hypotheken aanbieden. Tijdens gesprekken heb ik alle tijd en aandacht voor de klant. Daarbij wordt alles eerlijk in beeld gebracht.
Martin Corstanje

Martin Corstanje

Directeur / Adviseur
Twintig jaar geleden begon ik dit bedrijf. Betrouwbaarheid en deskundigheid zijn sinds de start belangrijke kenmerken voor iedereen die hier werkt.
Diane van Boxtel

Diane van Boxtel

Adviseur RegioBank / Relatiebeheerder Leven
Doen wat je belooft, dat staat bij mij hoog in het vaandel. Naast bankzaken adviseer ik ook over lijfrente-, overlijdensrisico- en uitvaartpolissen.
Bianca Kramer

Bianca Kramer

Adviseur RegioBank / Commerciƫle Binnendienst Verzekeringen
Ik vind het belangrijk dat er een vertrouwensband wordt opgebouwd met de klant, zodat zij weten dat zij altijd bij mij terecht kunnen.

Van keukentafel naar kantoor

Henks vader begon in 1960 zijn eerste bankkantoor in het voormalige vissersdorp. Henk herinnert zich nog goed hoe de eerste klanten aan de keukentafel een kop koffie dronken, voordat zaken besproken werden. Later werd er achter het woonhuis een apart kantoor gebouwd, waar ook Henk klanten hielp. Sinds 1991 heeft hij zijn eigen kantoor. Eerst aan huis, maar sinds 2008 aan de doorgaande weg van Arnemuiden.

Met vissersscheepjes

Wie bij Leerdam-Corstanje binnenloopt, komt eerst in de ruime, lichte wachtruimte. Vanuit daar zijn de spreekkamers te zien. Voor uw privacy zijn ze afgeplakt, al zul je wel kleine uitsnedes van vissersscheepjes zien. Natuurlijk een verwijzing naar het vissersverleden van Arnemuiden. Henk verwelkomt iedereen hartelijk, zijn klanten kent hij bij naam. Hij is er trots op dat hij voor iedereen even hard werkt en waar nodig bij klanten thuiskomt, als ze extra hulp nodig hebben. Leerdam-Corstanje staat voor service.

 Voor al je bankzaken

Leerdam-Corstanje bemiddelt exclusief voor diverse producten van RegioBank: de jeugdrekening JongWijs, reguliere betaalrekeningen (zowel zakelijk als particulier) en natuurlijk de spaarrekeningen. Ook geeft Henk onafhankelijk advies over hypotheken. En bij Henks collega Martin Corstanje kun je terecht voor onafhankelijk advies over verzekeringen.