J.H. van Leerdam in Arnemuiden

  • 0118 - 60 44 46
  • Pinksterbloemlaan 2, 4341 KM
  • Vandaag gesloten
Omgeving van J.H. Leerdam

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Welkom bij J.H. van Leerdam. Wij zijn Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Arnemuiden. Bij ons heeft u al uw bankzaken onder één dak. Daarbij kiest u zelf hoe u uw geldzaken regelt. Via Internet Bankieren of onze Mobiel Bankieren app. Daarnaast staan wij voor u klaar bij een vraag of als u persoonlijk advies wilt. Gewoon, op kantoor.
Henk van Leerdam

Henk van Leerdam

Directeur / Adviseur
Martin Corstanje

Martin Corstanje

Directeur / Adviseur
Marjo Beekman

Marjo Beekman

Administratief medewerker

U kunt bij ons terecht voor

Betalen
Sparen
Hypotheken
Jeugd
Zakelijk
Aanvullend pensioen
Beleggen
Lenen
Team van J.H. Leerdam

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4862

Hoe werkt RegioBank

Met meer dan 530 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.