J.H. van Leerdam in Arnemuiden

  • 0118 - 60 44 46
  • Pinksterbloemlaan 2, 4341 KM
  • Vandaag open van 09.30 - 12.00
Uitzicht over Arnemuiden - J.H. Leerdam

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent

Rijdt u over de doorgaande weg van Arnemuiden, dan kan de grote glazen pui van Leerdam-Corstanje u bijna niet ontgaan. Deze Zelfstandig Adviseur van RegioBank geeft al sinds jaar en dag advies over bankzaken en hypotheken. Bel, mail of kom langs. Lukt dat niet? Eigenaar Henk van Leerdam komt dan gewoon bij u langs.

Meer over ons team

Henk van Leerdam

Henk van Leerdam

Directeur / Adviseur
Martin Corstanje

Martin Corstanje

Directeur / Adviseur
Diane van Boxtel

Diane van Boxtel

Adviseur RegioBank / Relatiebeheerder Leven
Bianca Kramer

Bianca Kramer

Adviseur RegioBank / Commerciƫle Binnendienst Verzekeringen
Team van J.H. Leerdam

Waar kunnen we je mee helpen?

Onze adviseurs helpen graag met het kiezen van de producten die bij jou passen. Je bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4862

Hoe werkt RegioBank

Als je klant wilt worden bij RegioBank, heten we je van harte welkom! En we helpen je graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig adviseur Arie legt het je stap voor stap uit in deze video. Kom je er toch nog niet uit? Aarzel niet om een adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt je graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De zelfstandig adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De zelfstandig adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.

RegioBank klantvriendelijke bank

Voor de zevende keer op rij is RegioBank door de consumentenbond uitgeroepen tot de beste bank van Nederland. In het jaarlijkse panelonderzoek van de Consumentenbond onder 13.000 consumenten beoordeelden klanten ons met een 9,4 voor algemene tevredenheid.

Lees meer

Artikelen

Toon meer artikelen