De omgeving van K.Venema Assurantiën, RegioBank in De Westereen

K.Venema Assurantiën

Sinds 1978 is K. Venema Assurantiën een begrip in Zwaagwesteinde/ De Westereen en omstreken.  In 2015 geleden zijn we verhuisd naar een andere locatie. Dit betrof een voormalig bankpand waar een nieuw leven in is geblazen. Waar we voorheen aan de rand van het dorp zaten, zitten we nu meer in het centrum. En je kunt hier prima parkeren!

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Theo Elzinga

Theo Elzinga

Adviseur schadeverzekeringen en bankzaken
Sinds 2013 ben ik werkzaam hier op kantoor. Je kunt bij mij terecht voor schadeverzekeringen en alle bankzaken van RegioBank. Mijn doel is om de klant met een tevreden gevoel de deur weer uit te laten gaan.
Gerk Sikma

Gerk Sikma

Adviseur schadeverzekeringen en bankzaken
Ik ben hier werkzaam sinds 1984 en houd me voornamelijk bezig met de financiële zaken en de automatisering.
Gerben Sikma

Gerben Sikma

Adviseur hypotheken en Vermogen
Samen met de klant zoeken naar de juiste oplossing voor een hypotheek is voor mij al jaren een leuke uitdaging. Ik ben pas tevreden als de klant met een tevreden gevoel de deur uit gaat.

RegioBank

De persoonlijke benadering van RegioBank spreekt ons erg aan. Niet voor niets zijn wij zelfstandig adviseur van RegioBank en bemiddelen wij exclusief voor hun spaar- en betaalproducten. Persoonlijke dienstverlening vinden wij namelijk erg belangrijk. Waar je bij andere financiële dienstverleners wellicht meer zelf moet redden, staan wij echt voor je klaar. We hebben veel aandacht voor de klant. In een tijd waarin je wordt overspoeld met informatie, wil je gewoon een goede, duidelijke uitleg en vertrouwen dat je goed wordt geholpen. Helemaal met gevoelige zaken als een hypotheek. Dat regel je niet even via internet.

Welkom

Wij zijn het adres waar je al je verzekeringen, hypotheken, belastingaangiftes en bankzaken kunt regelen. Ruim 40 jaar staat bij ons de klant centraal.  Iedere klant dient met een tevreden gevoel ons kantoor te verlaten. Eerder zijn wij niet tevreden. Een goede relatie met de klant is voor ons de basis voor een langdurige samenwerking. Of je nu jong of oud bent, iedere klant moet zich bij ons welkom voelen!