K.Venema Assurantiën in De Westereen

  • 0511 - 44 75 00
  • Skoallestrjitte 30, 9271 BV
  • Vandaag gesloten
De omgeving van K.Venema Assurantiën, RegioBank in De Westereen

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent

Het adres waar je nog steeds klant bent en geen nummer. Of je nu een particuliere of zakelijke klant bent, onze dienstverlening kan bijna al je financiële zaken uit handen nemen. Verzekeringen, hypotheken, belastingaangiftes en je bankzaken: wij regelen het allemaal!

Meer over ons team

Theo Elzinga

Theo Elzinga

Adviseur schadeverzekeringen en bankzaken
Gerk Sikma

Gerk Sikma

Adviseur schadeverzekeringen en bankzaken
Gerben Sikma

Gerben Sikma

Adviseur hypotheken en Vermogen
Team van K.Venema Assurantiën

Waar kunnen we je mee helpen?

Onze adviseurs helpen graag met het kiezen van de producten die bij jou passen. Je bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4440

Hoe werkt RegioBank

Als je klant wilt worden bij RegioBank, heten we je van harte welkom! En we helpen je graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig adviseur Arie legt het je stap voor stap uit in deze video. Kom je er toch nog niet uit? Aarzel niet om een adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt je graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De zelfstandig adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De zelfstandig adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.