Molen in de omgeving van KMC van Wezel Financieel Advies in Goirle

KMC van Wezel Financieel Advies

Wie op de Tilburgseweg in Goirle is, kan KMC Van Wezel Financieel Advies haast niet missen. Dankzij het rode RegioBank-logo springt het kantoor meteen in het oog. Maar ook zonder de heldere kleuren weten klanten precies waar ze moeten zijn voor advies over geldzaken. Het bedrijf is namelijk al ruim vijftig jaar een begrip in de buurt.

Wist je dat KMC Van Wezel Financieel Advies een familiebedrijf is? Directrice Karin nam het bedrijf in 1993 over van haar vader. Inmiddels adviseren ook haar zoon en dochter over verzekeringen, hypotheken en betaal- en spaarproducten. Voor dit laatste bemiddelt het bedrijf exclusief voor RegioBank.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Karin van Wezel

Karin van Wezel

Adviseur Bankzaken
Walter de Kok

Walter de Kok

Adviseur Bankzaken

Warm welkom

Net als Karin zijn haar kinderen geboren en getogen in Goirle en kennen hun klanten behoorlijk goed. Dat komt doordat ze altijd het persoonlijke gesprek aangaan en ruim de tijd nemen om erachter te komen wat ze nodig hebben.

Trotse sponsor

De wortels van de adviseurs zitten diep in de grond van Goirle. Dat blijkt ook uit hun contact met andere lokale ondernemers. Zo is het kantoor al jaren sponsor van diverse sportverenigingen, de Goirlese Harmonie en van Cultureel Centrum Jan van Besouw.

Gratis tickets

Het mag duidelijk zijn: de adviseurs vinden kunst en cultuur heel belangrijk. Daarom verblijden ze hun klanten graag met kaartjes voor concerten en voorstellingen. Kinderen die tijdens de jaarlijkse Kinderspaarweken hun spaarpot kwamen legen, mochten dan ook gratis naar een kindertoneelstuk!