KMC van Wezel Financieel Advies in Goirle

  • 013 - 534 70 77
  • Tilburgseweg 116 C, 5051 AK
  • Vandaag gesloten
De omgeving van KMC van Wezel Financieel Advies, RegioBank in Goirle

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Welkom bij K.M.C. van Wezel voor Bankzaken en Verzekeringen. Wij zijn Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Goirle. Bij ons heeft u al uw bankzaken onder één dak. Daarbij kiest u zelf hoe u uw geldzaken regelt. Via Mijn RegioBank of onze Mobiel Bankieren app. Daarnaast staan wij voor u klaar bij een vraag of als u persoonlijk advies wilt. Gewoon, op kantoor.
Karin van Wezel

Karin van Wezel

Adviseur Bankzaken
Walter de Kok

Walter de Kok

Adviseur Bankzaken
Team van KMC van Wezel Financieel Advies

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4596

Hoe werkt RegioBank

Met zo'n 475 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.