Muziekkapel in Papendrecht - Kooyman Hypotheken en Verzekeringeen

Kooyman Hypotheken & Verzekeringen

In het Zuid-Hollandse Papendrecht vind je Kooyman Hypotheken & Verzekeringen. Zes dagen in de week staat het team klaar om je financieel te ontzorgen. Echte dorpelingen weten het: de klant is hier al meer dan vijfentwintig jaar ouderwets koning.

Het kantoor van Kooyman Hypotheken & Verzekeringen zit in het bekende winkelcentrum De Meent. Je kunt hier terecht voor onafhankelijk advies over hypotheken en verzekeringen. Daarnaast bemiddelt deze zelfstandig adviseur ook exclusief in de betaal- en spaarproducten van RegioBank.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Karin Sulkers

Karin Sulkers

Dennis Klopstra

Dennis Klopstra

Sharon den Ridder

Sharon den Ridder

Het gaat om jou
Met al je vragen kun je bij de adviseurs terecht. Persoonlijk contact is daarbij heel belangrijk. Je krijgt geen ellenlang keuzemenu als je belt, maar gelijk een teamlid met expertise aan de lijn. Liever gewoon even binnenlopen voor een kop koffie en een goed gesprek? Ook dan ben je van harte welkom.

Team met een griffel
Het team van Kooyman is klein in omvang maar groots in daden. De adviseurs zijn echte allrounders, die jou en je situatie graag leren kennen om de beste adviezen te kunnen geven. Ze werken als een geoliede machine: doelgericht, toegewijd en efficiënt. Door de korte lijntjes die de collega’s met elkaar hebben krijg je vlot een persoonlijk advies.

Affiniteit met de buurt
RegioBank staat bekend als een buurtzame bank. Deze zelfstandig adviseur in Papendrecht blijft daarin niet achter. Het hele team heeft affiniteit met de regio en daarom sponsoren ze met liefde allerlei Papendrechtse initiatieven. Zo steunen ze onder andere de lokale voetbalclub, het denksportcentrum, de volleyballers en het ontmoetingscentrum Odensehuis.