Kooyman Hypotheken & Verzekeringen in Papendrecht

  • 078 - 615 67 22
  • Brederodehuis 1, 3353 HD
  • Vandaag gesloten
Muziekkapel in Papendrecht - Kooyman Hypotheken en Verzekeringeen

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent

In het Zuid-Hollandse Papendrecht vind je Kooyman Hypotheken & Verzekeringen. Zes dagen in de week staat het team klaar om je financieel te ontzorgen. Echte dorpelingen weten het: de klant is hier al meer dan vijfentwintig jaar ouderwets koning.
Karin Sulkers

Karin Sulkers

Jan Willem Buijk

Jan Willem Buijk

Dennis Klopstra

Dennis Klopstra

Sharon den Ridder

Sharon den Ridder

Waar kunnen we je mee helpen?

Onze Adviseurs helpen graag met het kiezen van de producten die bij jou passen. Je bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4090

Hoe werkt RegioBank

Als je klant wilt worden bij RegioBank, heten we je van harte welkom! En we helpen je graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig Adviseur Arie legt het je stap voor stap uit in deze video. Kom je er toch nog niet uit? Aarzel niet om een adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt je graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.