De omgeving van Leenen Advies, RegioBank in Someren

Leenen Advies

Een lokaal familiebedrijf en actief sinds 1978

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Rudy Leenen

Rudy Leenen

Financieel adviseur
Rudy is dagelijks bezig met hypotheekvormen en rentetarieven. Rudy geeft in begrijpelijke taal uitleg over uw hypotheekmogelijkheden. Gewoon, een adviseur die u kent.
Emmy Leenen

Emmy Leenen

Adviseur bankzaken en verzekeringen
Emmy geeft een heldere uitleg en focust op de zaken die voor u belangrijk zijn. Emmy brengt uw vragen terug naar begrijpelijke oplossingen. Daarbij houdt Emmy het simpel: gewoon goede producten.
Yanin Leenen

Yanin Leenen

Fiscaal adviseur
Geldzaken en belastingen zijn haar passie. Yanin is van administratie tot belastingaangifte het eerste aanspreekpunt op kantoor. Yanin is altijd op zoek naar een praktische oplossing.

Een lokaal familiebedrijf en actief sinds 1978

Leenen advies is een familiebedrijf en geeft persoonlijk advies op het gebied van financiën en fiscaliteit. Als sinds 1978 staan wij voor u klaar in Someren en omgeving. Van een traditioneel verzekeringskantoor zijn wij geleidelijk gegroeid naar een volwaardige financiële dienstverlener. Compleet met alle producten, zoals een betaalrekening van Regiobank, schadeverzekering, hypotheek en belastingaangifte.

Gewoon goede bank- en verzekeringsproducten

De klanten van Leenen advies bestaan voornamelijk uit particulieren en ondernemers uit Someren en omgeving. Onze dienstverlening is persoonlijk. Bij ons kunt u gewoon binnenlopen met een kleine of grote vraag. Leenen advies is ook buiten kantoortijden, telefonisch en per e-mail bereikbaar. Wij staan altijd voor u klaar. Zoals voor het openen van een betaalrekening van RegioBank of afsluiten van een autoverzekering. Maar ook bij schade of een wijziging in uw persoonlijke situatie, zijn wij er voor u.

Begrijpelijke hypotheekoplossingen in gewone taal

Leenen advies brengt uw hypotheekvragen terug naar begrijpelijke oplossingen. Daarbij geven wij een heldere uitleg in gewone taal over uw hypotheekmogelijkheden. Hoeveel u kunt lenen en welke hypotheekvorm bij u past. Daarnaast zoeken wij voor u naar een gunstige rente, waarbij we meerdere aanbieders vergelijken. U krijgt de aandacht die u verdient.

Uw administratie en belastingaangifte nemen wij uit handen

Leenen advies kan u helpen met uw financiële administratie voor uw onderneming. Daarnaast hebben wij een belastingaangifte service voor de particulier. Laat uw belastingaangifte verzorgen door een specialist. Zodat u een goed gevoel heeft over uw belastingzaken. Dat vinden wij belangrijk.