Natuurgebied bij Someren - Leenen Advies

Leenen Advies

Een lokaal familiebedrijf en actief sinds 1978

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Rudy Leenen

Rudy Leenen

Financieel adviseur
Rudy is dagelijks bezig met hypotheekvormen en rentetarieven. Rudy geeft in begrijpelijke taal uitleg over je hypotheekmogelijkheden. Gewoon, een adviseur die je kent.
Emmy Leenen

Emmy Leenen

Adviseur bankzaken en verzekeringen
Emmy geeft een heldere uitleg en focust op de zaken die voor je belangrijk zijn. Emmy brengt je vragen terug naar begrijpelijke oplossingen. Daarbij houdt Emmy het simpel: gewoon goede producten.
Yanin Leenen

Yanin Leenen

Fiscaal adviseur
Geldzaken en belastingen zijn haar passie. Yanin is van administratie tot belastingaangifte het eerste aanspreekpunt op kantoor. Yanin is altijd op zoek naar een praktische oplossing.

Een lokaal familiebedrijf en actief sinds 1978

Leenen advies is een familiebedrijf en geeft persoonlijk advies op het gebied van financiën en fiscaliteit. Als sinds 1978 staan wij voor je klaar in Someren en omgeving. Van een traditioneel verzekeringskantoor zijn wij geleidelijk gegroeid naar een volwaardige financiële dienstverlener. Compleet met alle producten, zoals een betaalrekening van RegioBank, schadeverzekering, hypotheek en belastingaangifte.

Gewoon goede bank- en verzekeringsproducten

De klanten van Leenen advies bestaan voornamelijk uit particulieren en ondernemers uit Someren en omgeving. Onze dienstverlening is persoonlijk. Bij ons kan je gewoon binnenlopen met een kleine of grote vraag. Leenen advies is ook buiten kantoortijden, telefonisch en per e-mail bereikbaar. Wij staan altijd voor je klaar. Zoals voor het openen van een betaalrekening van RegioBank of afsluiten van een autoverzekering. Maar ook bij schade of een wijziging in je persoonlijke situatie, zijn wij er voor je.

Begrijpelijke hypotheekoplossingen in gewone taal

Leenen advies brengt je hypotheekvragen terug naar begrijpelijke oplossingen. Daarbij geven wij een heldere uitleg in gewone taal over je hypotheekmogelijkheden. Hoeveel je kunt lenen en welke hypotheekvorm bij je past. Daarnaast zoeken wij voor je naar een gunstige rente, waarbij we meerdere aanbieders vergelijken. Je krijgt de aandacht die je verdient.

Je administratie en belastingaangifte nemen wij uit handen

Leenen advies kan je helpen met je financiële administratie voor je onderneming. Daarnaast hebben wij een belastingaangifte service voor de particulier. Laat je belastingaangifte verzorgen door een specialist. Zodat je een goed gevoel hebt over je belastingzaken. Dat vinden wij belangrijk.