Leenen Advies in Someren

  • 0493 - 49 58 89
  • Verdonckstraat 3, 5711 ER
  • Vandaag gesloten
Natuurgebied bij Someren - Leenen Advies

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent

Leenen advies is je financieel advieskantoor in Someren. Een laagdrempelig en modern kantoor met een lange historie. Waar je terecht kan voor de betaal- en spaarproducten van RegioBank, verzekeringen, hypotheken, belastingen en administratie. Je wordt altijd door ons persoonlijk geholpen!

Meer over ons team

Rudy Leenen

Rudy Leenen

Financieel adviseur
Emmy Leenen

Emmy Leenen

Adviseur bankzaken en verzekeringen
Yanin Leenen

Yanin Leenen

Fiscaal adviseur

Waar kunnen we je mee helpen?

Onze adviseurs helpen graag met het kiezen van de producten die bij jou passen. Je bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4639

Hoe werkt RegioBank

Als je klant wilt worden bij RegioBank, heten we je van harte welkom! En we helpen je graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig adviseur Arie legt het je stap voor stap uit in deze video. Kom je er toch nog niet uit? Aarzel niet om een adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt je graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De zelfstandig adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De zelfstandig adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.