De omgeving van Makelaardij Visser, RegioBank in Bellingwolde

Makelaardij Visser

Makelaardij Visser, gevestigd aan de Hoofdweg in Bellingwolde,  biedt meer dan één dienst. Bij ons kun je namelijk niet alleen terecht voor het (ver)kopen van woning(en), maar ook voor je verzekeringen en hypotheek. Daarnaast helpen we je ook graag met je bankzaken. Wij zijn namelijk zelfstandig adviseur van RegioBank.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Naomi Sprenger

Naomi Sprenger

medewerker bankzaken en verzekeren
Ik werk graag bij een kleinschalig bedrijf, waar persoonlijke service voorop staat. Dit is voor jou merkbaar in de praktijk; ik neem de tijd en ruimte om je situatie te bespreken.
Trudy Visser

Trudy Visser

medewerker bankzaken en verzekeren
Al van jongs af aan ben ik betrokken bij Visser Assurantiën en Makelaardij. Eerst als vakantiekracht, later als specialist verzekeringen en bankzaken. De afwisseling in mijn taken spreekt mij aan.

Heerlijk wonen volgens je eigen wensen  

Het kopen of verkopen van een huis is een belangrijke beslissing in je leven waar vaak veel geld mee gemoeid gaat. Het is dan ook verstandig om je te laten bijstaan door een deskundige makelaar, die goed luistert naar je wensen.

Zorgeloos genieten met een verzekeringspakket op maat   

Het leven zit vol risico’s en gevaren, kleine en grote. Bijvoorbeeld een kras op je auto, een bal door een ruit, of erger: een aanrijding, brand of langdurige ziekte. Tegen vrijwel al deze risico’s kun je je verzekeren.

Zorgeloos wonen met een passende hypotheek 

Als je een huis koopt of dat graag wilt doen, hen je in de meeste gevallen een hypotheek nodig. Maar wat is de best passende hypotheek? Wij adviseren en begeleiden je van begin tot eind: van offerteaanvraag tot en met het passeren van de akte.

Bankieren zoals je dat wilt

Ook voor bankzaken kun je bij ons terecht. Al sinds 1960 adviseren wij je over de bancaire producten van RegioBank. Wij blijven daarin trouw aan de belofte van RegioBank; een bank in de buurt. Met ons kleinschalig, professioneel en persoonlijk kantoor bieden wij je de mogelijkheid je bankzaken in de buurt te regelen, mét persoonlijke service.

Natuurlijk in combinatie met alle moderne gemakken als Internetbankieren en de RegioBank app. Je kunt dus bankieren zoals jij dat wilt; door langs te lopen bij ons kantoor of het zelf te regelen!