Makelaardij Visser in Bellingwolde

  • 0597 - 53 14 84
  • Hoofdweg 26, 9695 AK
  • Vandaag open van 08.30 - 12.00 en 13.00 - 17.00
De omgeving van Makelaardij Visser, RegioBank in Bellingwolde
Let op: in verband met het coronavirus kunnen de openingstijden afwijken. Bel daarom eerst met uw Zelfstandig Adviseur voor u langsgaat.

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Persoonlijke aandacht en service heeft Makelaardij Visser hoog in het vaandel. Doordat wij midden in Bellingwolde gevestigd zijn, bent u er zo. Kom eens langs en ervaar het zelf! U kunt bij ons terecht voor de aan- en verkoop van uw woning, verzekeringen, hypotheken en bankzaken.
Theo  Visser

Theo Visser

Gediplomeerd en gecertificeerd Register Makelaar Taxateur (RMT)
Trudy Visser

Trudy Visser

medewerker bankzaken en verzekeren
Naomi Sprenger

Naomi Sprenger

medewerker bankzaken en verzekeren

U kunt bij ons terecht voor

Betalen
Sparen
Hypotheken
Jeugd
Zakelijk
Aanvullend pensioen
Beleggen
Lenen
Team van Makelaardij Visser

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4521

Hoe werkt RegioBank

Met ruim 500 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.