De omgeving van Merlin Financiële Dienstverleners, RegioBank in Bergeijk

Merlin Financiële dienstverleners

Gerard Aarts is de directeur van Merlin Financiƫle dienstverleners. Zijn agenda is voornamelijk gevuld met hypotheekgesprekken. Zowel starters als doorstromers en oversluiters weten ons goed te vinden. Maria behartigt de belangen van onze particuliere en zakelijke verzekeringsklanten. Lian is het eerste aanspreekpunt voor al je bankzaken. Ook kun je bij haar terecht met vragen over je particuliere verzekeringen.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Gerard Aarts

Gerard Aarts

Persoonlijk contact en uitstekende service is wat wij je bieden. Wij kennen onze klant, dat wordt enorm gewaardeerd.
Maria Wils

Maria Wils

Verzekeringsadviseur
Onze klantenkring breidt zich steeds verder uit vanwege onze goede naam. We werken met veel verschillende maatschappijen en helpen je met een goed en onafhankelijk advies.
Lian Hermans-Vissers

Lian Hermans-Vissers

Adviseur bankzaken en verzekeringen

Het kantoor is niet gevestigd in een groot flitsend gebouw in het centrum, maar midden in een woonwijk. Toch weten onze klanten ons prima te vinden. We horen tevreden geluiden over de service die we bieden en het vertrouwde gevoel dat we geven. Wij kunnen ons geen betere reclame wensen dan deze positieve mond-tot-mondreclame!

Onze klanten

Wij zijn zelfstandig adviseur van RegioBank. Dit betekent dat wij exclusief bemiddelen voor de spaar- en betaalproducten van RegioBank. Wij helpen zowel particulieren als kleine zakelijke ondernemingen. Dat ook bewoners buiten Bergeijk speciaal voor ons filiaal kiezen, is natuurlijk een prachtig compliment.

Overal bereikbaar

Wanneer je niet naar kantoor kunt komen, zijn wij bereikbaar via de e-mail en telefoon. Zelfs via Whatsapp en Facebook-messenger weten onze klanten ons te vinden. Wij zien dat als de persoonlijke variant van een chatfunctie.