Merlin Financiële dienstverleners in Bergeijk

  • 0497 - 55 29 99
  • Dr. A.H. v Papendrechtstr 82, 5571 GW
  • Vandaag open van 09.00 - 12.30
De omgeving van Merlin Financiële Dienstverleners, RegioBank in Bergeijk

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent

In Bergeijk, een dorp onder de rook van Eindhoven en tegen de grens met België, komen klanten graag langs bij Merlin Financiële dienstverleners. Wij zijn een klein en gezellig kantoor met vier vaste medewerkers, twee bevlogen freelancers en een gestaag groeiende groep klanten.

Meer over ons team

Gerard Aarts

Gerard Aarts

Maria Wils

Maria Wils

Verzekeringsadviseur
Lian Hermans-Vissers

Lian Hermans-Vissers

Adviseur bankzaken en verzekeringen

Waar kunnen we je mee helpen?

Onze adviseurs helpen graag met het kiezen van de producten die bij jou passen. Je bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4072

Hoe werkt RegioBank

Als je klant wilt worden bij RegioBank, heten we je van harte welkom! En we helpen je graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig adviseur Arie legt het je stap voor stap uit in deze video. Kom je er toch nog niet uit? Aarzel niet om een adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt je graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De zelfstandig adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De zelfstandig adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.