Merlin Financiële dienstverleners in Bergeijk

  • 0497 - 55 29 99
  • Dr. H. v. Papendrechtstr. 82, 5571 GW
  • Vandaag gesloten
De omgeving van Merlin Financiële Dienstverleners, RegioBank in Bergeijk
Let op: in verband met het coronavirus kunnen de openingstijden afwijken. Bel daarom eerst met uw Zelfstandig Adviseur voor u langsgaat.

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

In Bergeijk, een dorp onder de rook van Eindhoven en tegen de grens met België, komen klanten graag langs bij Merlin Financiële dienstverleners. Wij zijn een klein en gezellig kantoor met vier vaste medewerkers, twee bevlogen freelancers en een gestaag groeiende groep klanten.
Gerard Aarts

Gerard Aarts

Directeur
Lian Hermans-Vissers

Lian Hermans-Vissers

Adviseur bankzaken en verzekeringen
Maria Wils

Maria Wils

Verzekeringsadviseur

U kunt bij ons terecht voor

Betalen
Sparen
Hypotheken
Jeugd
Zakelijk
Aanvullend pensioen
Beleggen
Lenen

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4072

Hoe werkt RegioBank

Met ruim 500 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.