Rekken met klompen in allerlei frisse kleuren - Meulpolder Assurantien Heinkenszand

Meulpolder Assurantien Heinkenszand B.V.

Op de hoek van de Dorpsstraat in het Zeeuwse Heinkenszand vind je het kantoor van Meulpolder Assurantiën. Een mooi pand dat uitnodigt om even binnen te lopen. Iedereen is welkom bij deze zelfstandig adviseur van RegioBank. Hier word je geholpen met al je bankzaken en je financiële vragen.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Petra Corstanje

Petra Corstanje

Relatiebeheerder bankzaken
Ik werk met veel enthousiasme voor elke klant. Want de klant is voor mij koning en van een tevreden klant word ik blij! Ik adviseer je graag over de betaal-, spaar-, en jeugdproducten van RegioBank.
Martin Corstanje

Martin Corstanje

Directeur / Adviseur
Twintig jaar geleden begon ik dit bedrijf. Betrouwbaarheid en deskundigheid zijn sinds de start belangrijke kenmerken voor iedereen die hier werkt.
Siem Corstanje

Siem Corstanje

Adviseur bankzaken
Ik sta voor eerlijkheid en persoonlijkheid en wil graag duidelijk en rustig overkomen op de klant. Je kan bij mij terecht voor al je vragen over bankzaken en verzekeringen.
Deborah Wattel

Deborah Wattel

Meulpolder Assurantiën, een begrip

Het kantoor is opgericht door de heer C. Meulpolder en bestaat inmiddels ruim vijftig jaar. In 2002 hebben Martin & Petra Corstanje het kantoor overgenomen en de naam Meulpolder behouden. Het kantoor was inmiddels een begrip in de omgeving ‘De Zak van Zuid-Beveland’. Bij Meulpolder Assurantiën kan je exclusief terecht voor de betaal- en spaarproducten van RegioBank. Ook krijgt je hier onafhankelijk advies over hypotheken, verzekeringen en pensioenen.

Hartelijk ontvangst

Het nieuw ingerichte kantoor biedt alles wat nodig is voor een zelfstandig adviseur van Regiobank. Van de ruime entree waar je bij binnenkomst hartelijk wordt ontvangen tot de spreekkamer waarin je in alle rust je zaken kan bespreken. Ook is het pand toegankelijk voor mensen met een kinderwagen of rollator.

Betrokken kantoor

Meulpolder Assurantiën is een betrokken kantoor. Zo ondersteunt het kantoor diverse verenigingen en goede doelen in de omgeving. Én er wordt meegeleefd met klanten, want aan persoonlijk contact hecht dit kantoor veel waarde. Maakt een klant een grote levensgebeurtenis mee, dan leven de medewerkers van Meulpolder Assurantiën mee. Waar nodig adviseren zij over hieraan gerelateerde bankzaken, hypotheek of verzekeringen.