Meulpolder Assurantien Heinkenszand B.V.

Op de hoek van de Dorpsstraat in het Zeeuwse Heinkenszand vindt u het kantoor van Meulpolder Assurantiën. Een mooi pand dat uitnodigt om even binnen te lopen. Iedereen is welkom bij deze Zelfstandig Adviseur van RegioBank. Hier wordt u geholpen met al uw bankzaken en uw financiële vragen.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Martin Corstanje

Martin Corstanje

Directeur / Adviseur
Twintig jaar geleden begon ik dit bedrijf. Betrouwbaarheid en deskundigheid zijn sinds de start belangrijke kenmerken voor iedereen die hier werkt.
Petra Corstanje

Petra Corstanje

Relatiebeheerder bankzaken
Ik werk met veel enthousiasme voor elke klant. Want de klant is voor mij koning en van een tevreden klant word ik blij! Ik adviseer u graag over de betaal-, spaar-, en jeugdproducten van RegioBank.

Meulpolder Assurantiën, een begrip

Het kantoor is opgericht door de heer C. Meulpolder en bestaat inmiddels ruim vijftig jaar. In 2002 hebben Martin & Petra Corstanje het kantoor overgenomen en de naam Meulpolder behouden. Het kantoor was inmiddels een begrip in de omgeving ‘De Zak van Zuid-Beveland’. Bij Meulpolder Assurantiën kunt u exclusief terecht voor de betaal- en spaarproducten van RegioBank. Ook krijgt u hier onafhankelijk advies over hypotheken, verzekeringen en pensioenen.

Hartelijk ontvangst

Het nieuw ingerichte kantoor biedt alles wat nodig is voor een Zelfstandig Adviseur van Regiobank. Van de ruime entree waar u bij binnenkomst hartelijk wordt ontvangen tot de spreekkamer waarin u in alle rust uw zaken kan bespreken. Ook is het pand toegankelijk voor mensen met een kinderwagen of rollator.

Betrokken kantoor

Meulpolder Assurantiën is een betrokken kantoor. Zo ondersteunt het kantoor diverse verenigingen en goede doelen in de omgeving. Én er wordt meegeleefd met klanten, want aan persoonlijk contact hecht dit kantoor veel waarde. Maakt een klant een grote levensgebeurtenis mee, dan leven de medewerkers van Meulpolder Assurantiën mee. Waar nodig adviseren zij over hieraan gerelateerde bankzaken, hypotheek of verzekeringen.