Huygensmuseum in Voorburg - Mooijman Assurantiën Adviseurs in Zekerhei

Mooijman Assurantiën

In Voorburg hangt een dorpse sfeer, waarin wij ons helemaal thuis voelen. De gehaastheid die de stad kenmerkt, vind je bij ons niet terug. Onze medewerkers zijn geen gejaagde adviseurs, die na een half kopje koffie de memomap dichtklappen omdat ze door moeten naar een volgende klant. Ze nemen de tijd voor een normaal gesprek, waarbij we ook geïnteresseerd zijn in hoe het persoonlijk met je gaat.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Robin Grell

Robin Grell

Adviseur leven- en hypotheken en adviseur bankzaken
Ik heb veel ervaring in het financiële vakgebied en weet daarom altijd wat er speelt. Hierdoor bedenk ik niet alleen de juiste oplossingen, maar ook vernieuwende
Chitra Dhanpal

Chitra Dhanpal

Allround medewerker assurantiën en adviseur bankzaken
In elke situatie, hoe moeilijk deze ook is, bewaar ik mijn rust en luister ik naar de klant. Een luisterend oor brengt beide partijen verder

Interesse

Als zelfstandig adviseur van RegioBank bemiddelen wij exclusief voor haar betaal- en spaarproducten. Daarnaast zijn wij een volmacht en financieel advieskantoor op het gebied van hypotheken en verzekeringen. Onze klanten kennen wij door en door. Dit doen wij niet door meteen een vragenvuur te openen, maar met oprechte interesse. Hierdoor is het totaalplaatje voor ons inzichtelijk en koppelen wij aan elke situatie het juiste advies.

Ook in het weekend

Ons team bestaat uit negen allround adviseurs, van jong tot oud. Hierdoor heeft ons team niet alleen veel kennis, maar worden er ook veel nieuwe inzichten gedeeld. Wij draaien niet om de feiten heen en denken in oplossingen. Ben je tegen een paaltje gereden met de auto? Met de Mooijman-app weet je meteen wat je moet doen. En ook in het weekend helpen wij je verder met een noodnummer waarop wij bereikbaar zijn voor zeer ernstige calamiteiten.