Mooijman Assurantiën in Voorburg

  • 070 - 387 18 18
  • Hofwijckstraat 1, 2275 AJ
  • Vandaag open van 09.00 - 12.30 en 13.00 - 17.00
De omgeving van Mooijman Assurantiën Adviseurs in Zekerheid, RegioBank in Voorburg

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Mooijman Assurantiën is gevestigd in het pittoreske dorpscentrum van Voorburg. Hier zetten wij al sinds 1971 onze kennis in om elke klant verder te helpen met uw hypotheek, verzekeringen of bankzaken.

Robin Grell

Robin Grell

Adviseur leven- en hypotheken en adviseur bankzaken
Chitra Dhanpal

Chitra Dhanpal

Allround medewerker assurantiën en adviseur bankzaken
Team van Mooijman Assurantiën Adviseurs in Zekerheid

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4636

Hoe werkt RegioBank

Als u klant wilt worden bij RegioBank, heten we u van harte welkom! En we helpen u graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig Adviseur Arie legt het u stap voor stap uit in deze video. Komt u er alsnog niet uit? Aarzel niet om uw adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt u graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.

Vijf jaar op rij hoogste waardering!

Volgens de Consumentenbond zijn onze klanten het meest tevreden. Voor kosten, service en Internet én Mobiel Bankieren haalden we weer de hoogste cijfers. En MarketResponse riep ons weer uit tot de klantvriendelijkste bank van Nederland.

Lees meer

Artikelen

Toon meer artikelen