De omgeving van nemassdeboer, RegioBank in Volendam

nemassdeboer

Nemassdeboer heeft ruim 65 jaar ervaring in de financiƫle sector. We weten inmiddels wat de klant wil en met ons deskundige team kunnen we je met al je vragen helpen. Met vestigingen in Volendam, Purmerend en De Goorn zijn we goed vertegenwoordigd in de regio. Wat we vooral belangrijk vinden, is dat je je thuis voelt bij ons. We zijn daarom graag persoonlijk betrokken en kennen je (meestal) bij naam. Om die reden zijn wij ook zelfstandig adviseur van RegioBank. Je bank dichtbij. De bankproducten van RegioBank zijn eenvoudig, duidelijk en met gunstige tarieven. In tegenstelling tot de grote banken, kun je bij ons als zelfstandig adviseur nog simpelweg zonder afspraak binnenlopen en word je meteen geholpen! Niet voor niets bemiddelen wij exclusief voor de betaal- en spaarproducten van RegioBank.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Sylvia de Block

Sylvia de Block

Adviseur bankzaken
Ik ben sinds 1997 werkzaam in het bankwezen. Ik zit helemaal op mijn plek bij RegioBank omdat betrokken, dichtbij de klant en persoonlijke aandacht belangrijke speerpunten voor mij zijn. Onder het genot van een bakje koffie of thee bespreek ik graag de bankzaken met je.
Paulien Spaans-Schilder

Paulien Spaans-Schilder

Adviseur Bankzaken
Ik werk sinds 2003 in het bankwezen en ben in 2018 bij nemassdeboer begonnen als adviseur bankzaken voor RegioBank. Het persoonlijke contact met de klant is voor mij een fijn aspect van mijn werk. Daar past RegioBank als de persoonlijke bank bij je in de buurt goed bij.
Joke Brink

Joke Brink

Adviseur Bankzaken
Met mijn jarenlange ervaring met RegioBank kan ik de bank van harte aanbevelen bij onze klanten. Als bank zonder poespas met veel aandacht voor persoonlijk contact, past RegioBank heel goed bij mij. Niet voor niets krijgt RegioBank voor het vierde jaar op rij de hoogste waardering van de klanten. Ik help je graag met al je bankvragen.
Cindy de Haan

Cindy de Haan

Adviseur bankzaken
Vanaf 2015 ben ik werkzaam als bankadviseur. Waar Regiobank voor staat spreekt me zeer aan: persoonlijk, betrokken en saamhorigheid in de buurt. Daarnaast vind ik het fijn om de mensen te helpen bij hun bankzaken en we gaan samen net zo lang door totdat alles duidelijk is! Het doel is altijd om iedereen weer blij en tevreden de deur uit te laten gaan. Het is heerlijk om in een team te werken om samen te kunnen bespreken hoe we de service en kennis op een hoog niveau kunnen houden.

Versterken

In totaal werken er 44 mensen bij nemassdeboer. Het grootste gedeelte hiervan werkt op het kantoor in Volendam. Maar tussen de kantoren onderling is iedere dag contact en we komen regelmatig bij elkaar over de vloer. Zo versterken we elkaar. We bemiddelen voor de betaal- en spaarrekeningen van RegioBank. Rekeningen openen, hulp bij Internetbankieren, een betaalpas dat niet meer werkt: geen probleem! Ook voor je verzekeringen, hypotheekzaken en bij de makelaardij ben je van harte welkom.

Bereikbaar

Onze vestigingen zijn goed bereikbaar. In Volendam zijn we gevestigd in een ruim kantoor. Er is hier volop parkeergelegenheid. In Purmerend vind je ons in het centrum. Ook daar kun je gewoon voor de deur parkeren. Ons kantoor in De Goorn is ook uitstekend te bereiken. Ook hier kun je je auto voor de deur kwijt. Hierdoor zijn we zowel letterlijk als figuurlijk laagdrempelig!