De omgeving van nemassdeboer, RegioBank in Volendam

nemassdeboer

Nemassdeboer heeft ruim 65 jaar ervaring in de financiƫle sector. We weten inmiddels wat de klant wil en met ons deskundige team kunnen we je met al je vragen helpen. Met vestigingen in Volendam en De Goorn zijn we goed vertegenwoordigd in de regio. Wat we vooral belangrijk vinden, is dat je je thuis voelt bij ons. We zijn daarom graag persoonlijk betrokken en kennen je (meestal) bij naam. Om die reden zijn wij ook zelfstandig adviseur van RegioBank. Je bank dichtbij. De bankproducten van RegioBank zijn eenvoudig, duidelijk en met gunstige tarieven. Niet voor niets bemiddelen wij exclusief voor de betaal- en spaarproducten van RegioBank.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Sylvia de Block

Sylvia de Block

Adviseur bankzaken
Ik ben sinds 1997 werkzaam in het bankwezen. Ik zit helemaal op mijn plek bij RegioBank omdat betrokken, dichtbij de klant en persoonlijke aandacht belangrijke speerpunten voor mij zijn. Onder het genot van een bakje koffie of thee bespreek ik graag de bankzaken met je.
Joke Brink

Joke Brink

Adviseur Bankzaken
Met mijn jarenlange ervaring met RegioBank kan ik de bank van harte aanbevelen bij onze klanten. Als bank zonder poespas met veel aandacht voor persoonlijk contact, past RegioBank heel goed bij mij. Niet voor niets krijgt RegioBank voor het zesde jaar op rij de hoogste waardering van de klanten (Bankenmonitor Consumentenbond 2022). Ik help je graag met al je bankvragen.
Kim Mastenbroek

Kim Mastenbroek

Adviseur bankzaken
Als recent afgestudeerde kom ik met een frisse blik terecht in het team van RegioBank Volendam. RegioBank staat voor persoonlijk, betrokken en saamhorigheid in de buurt, wat mij voornamelijk aanspreekt. Graag help ik je met alle bankzaken.
Patricia Langenberg

Patricia Langenberg

Adviseur bankzaken
Ik ben sinds 2001 werkzaam in het bankwezen, waarbij ik sinds 2012 werkzaam ben bij nemassdeboer als adviseur bankzaken voor RegioBank. Ik help je graag met al je bankzaken bij ons op kantoor.

Versterken

Nemassdeboer bemiddelt voor de betaal- en spaarrekeningen van RegioBank. Rekeningen openen, hulp bij Internetbankieren, een betaalpas dat niet meer werkt: geen probleem! Ook voor je verzekeringen, hypotheekzaken en bij de makelaardij ben je van harte welkom.

Bereikbaar

Onze vestigingen zijn goed bereikbaar. In Volendam zijn we gevestigd in een ruim kantoor aan de Julianaweg, hier is volop parkeergelegenheid. In De Goorn is ons kantoor ook uitstekend te bereiken. Ook hier kun je je auto voor de deur kwijt. Hierdoor zijn we zowel letterlijk als figuurlijk laagdrempelig!